2777
2789
عنوان

کسی به نوزادش قرص پنتوپرازول ۲۰ داده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24607 بازدید | 26 پست

[QUOTE=109692655]عزیزم اولشه 2 ماه دیگه خوب میشه. 5 تا قطره عرف نعنا. 30 سیسی اب جوشونده سرد شده و تیکه نبات[/QUO

وقتی دلدرد داشت بهش بدم؟؟ یا هر روز بدم؟؟ انقد زور میزنه قرمز میشه کبود میشه دلم میسوزه ناراحت میشم. سرشو هم خیلی میکشه عقب نمیدونم چرا اینکارو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=109692655]عزیزم اولشه 2 ماه دیگه خوب میشه. 5 تا قطره عرف نعنا. 30 سیسی اب جوشونده سرد شده و ت ...

کولیک داره دیگه همه بچه ها همینن نگران نباش پسر منم همین بود خیلی الان بهتز شده. خودشو میکشه منحنی میشه سرشو میکشه عقب قرمز میشه خودشو سفت میکنه. طبیعیه دارو ندیا. هروقت دلدردش زیاد بود بده.. خودت هر روز نصف لیوان عرق نعنا سر بکش حبوبات اصلا نخور

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 

شبا به نینیت شیر خشک بده که سیر شه بخوابه توام بخوابی. روزا من شیر خودمو میدم شبا یه وعده شیر خشک که بخوابه متم بخوابم. خواب رو شیر تاثیر داره

هیچی بدتر از استرس و کم خوابی عامل کاهش شیر نیست عزیزم 

من استرس ندارم فقط به شدت کم خوابم. چون همش بیدارم بخاطر نینی. و اینکه انقد خسته میشم توان خوردن چیزیم ندارم

شبا به نینیت شیر خشک بده که سیر شه بخوابه توام بخوابی. روزا من شیر خودمو میدم شبا یه وعده شیر خشک که ...

شیرخشک نمیخوره نمیدونم چجوری بهش بدم. آره خیلی کم خوابم. خودم عرق نعنا خوردم امروز گفتم ببینم تاثیر داره. حبوباتم اصلا نمیخورم.

شیرخشک نمیخوره نمیدونم چجوری بهش بدم. آره خیلی کم خوابم. خودم عرق نعنا خوردم امروز گفتم ببینم تاثیر ...

من عرق نعنارو سر میکشیدم. شیشه شیر مارک چیکو خوبه بخر شیر خشک اپتامیل 1 خوبه بخر. یه پیمونه شیر خشک با 30 تا سیسی اب جوشونده سرد شده بریز قاطی کن بده بخوره. نینی من هنوزم شبا شیر خشک میخوره روزا سینه

من عرق نعنارو سر میکشیدم. شیشه شیر مارک چیکو خوبه بخر شیر خشک اپتامیل 1 خوبه بخر. یه پیمونه شیر خشک ...

البته باید ببینی چقد میخوره. نینی من یه ماهش بود 90 سیسی میخورد. الان 120 تا میخوره

من عرق نعنارو سر میکشیدم. شیشه شیر مارک چیکو خوبه بخر شیر خشک اپتامیل 1 خوبه بخر. یه پیمونه شیر خشک ...

دکتر گفت فعلا شیرخشک نان بگیر. منم گرفتم ولی نمیخوره. گفت با قطره چکون قاطی شیرت کن بده بهش

البته باید ببینی چقد میخوره. نینی من یه ماهش بود 90 سیسی میخورد. الان 120 تا میخوره

گفت با ۳۰ سیسی شروع کن فعلا. شبا که تو خواب شیر میخوره آروق میزنه. من هرموقع شبا بعد شیر بقلش میکنم واسه آروغ اصلا نمیزنه

تا چندساعت تو هوای خونه میشه شیرخشک توی شیشه رو نگه داشت.؟ و اینکه وقتی سرد بشه شیشه رو میگیری زیر آب داغ که گرم شه بعد میدی بهش؟