2777
2789
عنوان

رسم عروسی برای کسی که تازه یکی از نزدیکانش فوت کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4085 بازدید | 41 پست
ولش کن بابا توضیح بدی باید همش توضیح بدی به شوهرت یاد بده یک کلام بگه دوست نداشتم تمام

اره همسرم گفت مامان چیزی گفت بگو  از پسرت بپرسق

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش مادرشوهرت حق داره😶رسمتون بیخوده دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بهش بگو من و خانوادم به شوهرم گفتیم شما به مراسم خودتون برسید ان شاالله خوشبخت بشن و روح پسر عمم هم شاد و خدا رحمتش کنه با نرفتن شوهرم به عروسی اون بنده خدا برنمیگرده که

اماشوهرم به احترام من و خانوادم نرفت

اینو بگو ببین چقدر ارج و قرب خانوادت میره بالا

خب مهم شوهرته . بهش فک نکن

اخه همسرم اخلاق مادرش رو میدنه جلو همسرم حتاوانمود میکنه که نارحت نشده و بهمونم حق میده بعد تا همسرم رودور ببینه شروع میکنه .چنبارم باصدابلند همسرم رو صداکردم گفتم ببین مامان اعتراض داره یا ب همسرم گفتم مامان اینطوربرداشت کرده حرف منو زیاد باورنکرد تایکی دوبار ب پدرشوهرم گفت درحضورمادرشوهرم گفت شنیدم بعضی کقتااین حرفارو میزنید چون دقیقا عین جملش روب همسرم گفته بودم کلا رنگش عوض شد باورش نمیشد من براش تعریف کنم چون چند سال هرچی میگفت چشم میگفتم به پسرش چیزی نمیگفتم تااینکه بچم دنیااومد رفت امدا بیشتر وبیشترشد ونظرها بیشترمنم دیگه تحمل ندارم همش روبراش تعریف میکنم

خداییش مادرشوهرت حق داره😶رسمتون بیخوده دیگه

منظورم فقط این رسم نیست کلامادرشوهرم رسم های جامعه رومسخره میکرد فقط خودشون که عده محدودیم هستن و ی سری قوانین دارن از عروس ارایشگانرفتن بگیر تا عزاداری دوروزه والبته عروسیاشونم عروسی نیست ی عروسی رفتم داماد ندیدم .کلا زن ومرد جدا عقد عروسیم یکی بود عروس رفت بیرون و بعدیکساعت برگشت شروع کردن رقیصدن که عقد تموم شد

بهش بگو من و خانوادم به شوهرم گفتیم شما به مراسم خودتون برسید ان شاالله خوشبخت بشن و روح پسر عمم هم ...

ممنون از راهنمایتون خدایش پدرومادرم گفتن بهش که بره حتا پدرم به منم گفت همسرت وتنهانزار وتوهم برو ماخوشحال میشیم یکم روحیتون عوض بشه باعزا که کسی برنگشته منم حتابه همسرم گفتم دوست داری جتابخاطر دل مادرت برو وقتی گفت نمیرم چیکار کنم .ممنون از راهنمایتون همین روبهش میگم

به نظرم کار خوبی کردید که نرفتید در هر صورت احترامه بعدا میرید خونشون و یه کادویی میبرید و عذرخواهی ...

سنی نداشت ازین دگیربودم چون روزی روز دوم یا سوم مراسم عزا بود مادرشوهرم عروسی بچه همسایه قدیمیشون دعوت بود رفت حتا .من اتظارنداشتم برام عزا بگیره ولی چون ازمن انتظار داشت برای نزدیکهای خودش تا۴۰م حتا اصلاح نکنم نارحت شدم