2777
2789
عنوان

رسم عروسی برای کسی که تازه یکی از نزدیکانش فوت کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4085 بازدید | 41 پست
مراسم نداشتن توخونه اره کردستان توصفر مراسم ساده میگیرن البته سالن نه فقط خونه

سنی هستن؟ 

و هستید؟

ساده ینی رقص ندارین؟

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

با اجازه استارتر منم یه سوال مشابه 

زن عموم فوت کرده یعنی طرف پدریمه .۳روز قبل از چهلم زن عموم عروسی دخترداییمه اینم طرف مادریمه 

حالا مامانم میگه اگه موهات رنگ بزاری زشته😐🤔 منم میخوام نزارم😒

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران اصالتا شاهرود

منم تهرانم...رسم تهرانم همینه...البته بعد سوم میگن سر خاک میگن هر کی مراسم داره بگیره یا اصلاح کنه یا لباس مشکی شو دربیاره...بعد چهلم هم خانواده متوفی از عزا درمیارن بزرگان فامیل...

هر کسی هم بخواد بعد عروسی بگیره قبل چهلم بزرگان اون خانواده میرن اجازه میگیرن از صاحب عزا

منم تهرانم...رسم تهرانم همینه...البته بعد سوم میگن سر خاک میگن هر کی مراسم داره بگیره یا اصلاح کنه ی ...

ما البته چهلم شنیدم می گن ولی الان کسی واقعا تا چهلم صبر نمی کنه دیگه

سنی هستن؟  و هستید؟ ساده ینی رقص ندارین؟

بله اما ربطی به سنی وشیعه نداره شیعه اینجاداریم ک طبق رسم ما جلومیرن .بله رقص نداره فقط اقوام نزدیکن 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
بله اما ربطی به سنی وشیعه نداره شیعه اینجاداریم ک طبق رسم ما جلومیرن .بله رقص نداره فقط اقوام نزدیکن ...

من نمیدونم سنی چجوریه

همینجوری پرسیدم برام جالب بود

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
شوهرت بره عب نداره شما اصلا نباید بری 

اره بهش گفتم دوست داری برو پسرخالت نزدیکه گفت نه خاله وقتی زنگ زد اخه مراسمشون کوچیک بودکارت دعوت نداشتن تلفنی گفتن .گفت ب خالم گفتم پسرعمه ت فوت کرده کلی معذرت خوایسته که نمیدونستیم گفت خیلی هم تعارف کردم اگه کاری داشتید درخدمتم از الان تا بعدمراسمم هر لحظه تماس بگیری گفت خالم گفته اصلاامکان نداره توهمسرت عزاداره وباید کنارش باشی و بچه کوچیک دارید واینا .ظاهرا خاله اصلا نارحت نشده ازینکه نریم ولی میدونم مادرشوهرم دوست داشته که پسرش تومراسم باشه هرچن حتاامروزم گفته بخاطر مامانتم شده برو تبریک بگو وبرگرد گفت خودم دوست ندارم برم رسم عزا دار وحرمت عزادار مهمتراز شادیه .ی تماس میگیرم چند وقت دیگه میریم خونه خالم تبریک وکادوشونم میدیم

هیچی نگو تو به هیچکی توضیح بدهکار نیستی.

نمیخوام نارحت بشه بااینکه همیشه رسم خودشون روترجیح میده اما نمیدونم بدجنسیه یاهرچی خوشحال شدم ک همسرم نرفت بااینکه بهش حق میدادم بره چندبارم گفتم اگه مامان دلش میخوادبری برو خودش نخواست بره  اماچون مادرشوهرم همیشه رسم خودشون رو مثل تبلیغ مدام میگففت واینکه روز سوم فوت پسرعمم عروسی بچه دوستش بود بهپ برخورد به همسرمم گفتم میتونست نره بچه دوستش ک قدیم همسایه بودن الان ک اونقدرا نزدیک نیستم سالی ی بارم همونمیبینن روز سوم که اینجا هنوز عزاداری بوم ما خونه عمم بودیم اون رفت عروسی .ازاین بابت خوشحال شدم همسرم بخاطر من وخانوادم نرفت عروسی