دو ماه دیگه عروسی پسرعمومه . از همون بچگی عموم اسم رو ما گذاشت طوری که همه فامیل و همشهریا میگفتن اینا دیگه برای همن. من هیچوقت به پسرعموم حسی نداشتم و به خاطر همین حرفوحدیثا هیچوقت خونه عموم نمیرفتم شاید درسال یه بار اونم عیدا . بعد از چندسال بین پدرم و عموم یه خورده ناراحتی پیش اومد. نه پسرعموم مایل بود نه من . عموم رفت واسه پسرش یه دختر انتخاب کرد و با عقد اونا حرف بود که پشت سر منو خونوادم راه افتاد . پچ پچا شروع شد.حتی زنش هم که این قضیه ها رو میدونه برخوردش با من خیلی از بالا به پایینه . حالا عروسیشون نزدیکه و من ازهمین الان نگاه مردمو رو خودم حس میکنم .از همین الان احساس حقارت میکنم . خیلی سختمه .(ادامه داره)
قبلا ازینورو اونور میفهمیدم که میگفتن فلانی واسه پسرعموشه به خاطر همین هیچکس از همشهریا پاپیش نذاشتن . نمیتونم عموم رو ببخشم اون اینده منو نابود کرد . . نوجونیم و جوونیم با این ترس گذشت که نکنه مجبور باشم با پسر عموم ازدواج کنم الانم که احساس میکنم با زودتر ازدواج کردن پسرعموم کل زندگیم نابود شده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@
متاسفم...صد درصد تو ضربه خوردی و خواهی خورد...خدا از عموت حقتو بگیره.یکی از عمه های منم با پسر خاله ش اینحور شد پسره رفت زن گرفت عمه م ازدواج خوبی نداشت ولی امیدوارم تو خوشبخت بشی
به خودت برس برو ارایشگاه و برای عروسیشم برو کسیم حرفی زد راجع این موضوع بگو خانواده هامون تصمیم گرفته بودن از طرف ما ولی ما راضی نبودیم
محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@
قبلا ازینورو اونور میفهمیدم که میگفتن فلانی واسه پسرعموشه به خاطر همین هیچکس از همشهریا پاپیش نذاشتن ...
تو خودت اعتماد به نفست پایینه . روی خودت کار کن. نه به بار بوده نه دار . حرف مردم سطحی اصلا مهم نیست. انشالله عشق زندگیت رو پیدا میکنی ؟ یهنی چون عموی نادان تو یه حرفی زده الان تو نابود شدی ؟ طرف با دوتا بچه دانشجو طلاق میگیره میره زن پزشک میشه . توی سال ۲۰۲۰ داری زندگی میکنی عزیزم نه دوران ناصر الدین شاه
عزیزم ول کن حرف مردمو چند سالته؟؟ کارکن فکر تلاش کردنت باش چه خوب که قسمتشون نشدی
زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.