2777
2789
عنوان

کی شوهرش اختلال روانی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6641 بازدید | 66 پست
عزیزم با این توصیف من فکر میکنم همسرت بیشتر روی شما حساسه 

یعنی این رفتارا طبیعیه به نظرتون؟

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
فقط به حجاب گیر میداد؟

عزیزم !! چن وقته عروسی کردید!! منم اوایل عقد همسرم خیلی گیرای مزخرفی میداد ولی الان اصصصلا

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مشاوره برو عزیز

اره حتما اینکارو میکنم ولی دو ماه دیگه وقت داده تا اون موقع دیوونه میشم

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
اون اوایل اره فقط به حجاب بود بعدش گوش نکردم عادی شد ولی آخرا به اینکه هی میخواست رو من اسم بذاره بو ...

یعنی چی اسم بذاره؟ من یه بار گوش به حرفش ندادم چنان جلو همه ضایعم کرد و قهر کرد که خدا میدونه دیگه از ترسشم شده هد میزنم با اینکه متنفرم ساق دست هم که حتما باید بزنم ولی جالبه با ارایش مشکلی نداره

عزیزم !! چن وقته عروسی کردید!! منم اوایل عقد همسرم خیلی گیرای مزخرفی میداد ولی الان اصصصلا

شش ساله وقتی عقد کردیم باهاش شرط کردم که فعلا نمیخوام اتفاقی بیفته ولی یه ماه بعدش....

شما چند وقته من الان اومدم مستقل شدم ..سه سال توی عقد بودم 

یعنی چی اسم بذاره؟ من یه بار گوش به حرفش ندادم چنان جلو همه ضایعم کرد و قهر کرد که خدا میدونه دیگه ا ...

یعنی میگفت تو با این رابطه داری با اون رابطه داری

یا میگفت بچه دار نمیشی مشکل داری یکدفعه دیر پرویید شدم گفت اگه حامله باشی بندازش باباش معلوم نیست کیه

در صورتیکه من از صبح تا شب تو استخر ناجی و مربی بودم جون میکندم پول میدادم بهش اون میرفت هزارتا کثافتکاری میکرد

یعنی میگفت تو با این رابطه داری با اون رابطه داری یا میگفت بچه دار نمیشی مشکل داری یکدفعه دیر پرویی ...

متاسفم عزیزم الان دوباره ازدواج کردین؟

بله الان دوقلو دخترم دارم

من از بعد طلاق به شدت میترسم از فکر مردم از ازدواج دوباره از اینکه خودش هزار تا انگ بهم بزنه

بله الان دوقلو دخترم دارم

انشالله خوشبخت باشین و خدا دوقلوهاتونو بهتون ببخشه

شما چند وقته من الان اومدم مستقل شدم ..سه سال توی عقد بودم 

من ۷ ساله که باهمیم دوسال عقد بودیم اذیتش همون دوسال بود

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.
درصد بیمارن روانی تو جامعه زیاده ولی هیچکس خودش را بیمار نمیدونه ...... 

درسته متاسفانه منم اوایل فکر میکردم مال شرایط کاری و خستگیشه گفتم شاید بیایم سر زندگیمون مشکلش حل بشه ولی الان که مستقل شدیم مشکلاتم بیشتر شده ...حق ندارم غیر از پدر مادرم مهمون دعوت کنم میگه خوشم نمیاد ..یا بهونه های دیگه ..یه سری میگفت وسایلت نوعه میان چشممون میکنن ...انگار ملت جهیزیه دست دوم به دختراشون میدن مامان من رفته نو خریده

من ۷ ساله که باهمیم دوسال عقد بودیم اذیتش همون دوسال بود

به این چیزایی که من گفتم هم گیر میداد شوهر من اگه یکی تو خیابون جلوش بپیچه یا بهش راه نده بیچارش میکنه تا اون ور دنیا هم شده دنبالش میره که تلافی کنه سرش هر کی کوچکترین حرفی بزنه کینه ازش برمیداره و میگه فامیلای تو همشون با ازدواج ما مخالف بودن در صورتی که اصلا کسی نظر نداد