2777
2789
عنوان

کی شوهرش اختلال روانی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6641 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون تا این حد نبود ولی اخیرا شکایی به من میکرد مثلا فکر میکرد با دوستای خودش رابطه دارم،ولی نرمال ...

بچه ندارم هیچ کسم از این اوضاع من خبر نداره...جرات طلاق ندارم

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
بچه ندارم هیچ کسم از این اوضاع من خبر نداره...جرات طلاق ندارم

جرات داشته باش چون قراره تا آخر عمرت زجر بکشی و نابود بشی . 

هیچ‌کس مثل من از طلاق نمیترسید چون جلوی یه لشکر ایستاده بودم که زنش بشم . مادامی که فهمیدم این زندگی فقط شکنجه است تصمیم گرفتم جدا شم تازه فهمیدم زندگی یعنی چی بعدش 

پس مشاوره برو اینجوری سختت میشه

سخت چیه داغغووونم دیگه خداییش فک نمیکردم کسی به حجاب من بتونه گیر بده

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
به چه کسایی بله دادین!!! خب مجرد بودن که شرف داره 

عزیزم اون موقع این رفتاراش معلوم نبود شوهر من ارشد شریف درس میخونه خانوادش ادمای محترمی بودن تو روز خواستگاری اصلا این چیزا نبود ...

سخت چیه داغغووونم دیگه خداییش فک نمیکردم کسی به حجاب من بتونه گیر بده

اوایل به منم همش میگفت روسری سرت کن اینجوری باش اونجوری باش ولی من اهمیت ندادم.البته اون از بابای من خیلی میترسید کاری نمیکرد،آخرم بابام پشتم واستاد و طلاق گرفتم.زندگی با همچین کسی خیلی سخته.ببین اگه فقط به حجابت گیر میده که رعایت کن تا یجایی رعایت کن ولی اگه دست بزن داره و مشکل اعصاب داره وقتت رو تلف نکن برو مشاوره

اوایل به منم همش میگفت روسری سرت کن اینجوری باش اونجوری باش ولی من اهمیت ندادم.البته اون از بابای من ...

نه دست بزن نداره ولی میترسم مریض باشه مریضیش به بچم منتقل بشه ..من حجابم هیچمشکلی نداره خودم روش حساس هستم به اندازه کافی ولی ازلدی ندارم تفریح ندارم 

اوایل به منم همش میگفت روسری سرت کن اینجوری باش اونجوری باش ولی من اهمیت ندادم.البته اون از بابای من ...

فقط به حجاب گیر میداد؟