2777
2789
عنوان

کی شوهرش اختلال روانی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6641 بازدید | 66 پست
چجوریه مگه؟

دارم منفجر ميشم ديگه تواني برام نمونده....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

برو مشاوره

اگر توان مالی پرداخت هزینشم نداری میتونی بری خانه بهداشت یا اگر تهرانی امام زاده عبدالله و حرم حضرت عبدالعظیمم رایگانه... 

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر سابق منم داشت

از کجا فهمیدین؟علائمش چی بود؟

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
خب عزیزم ب چی گیر میده ،نمیشه ک صد در صد گفت بیماره 

به بیرون رفتن تنهایی من ..به مهمونی رفتن به رانندگیم ..به حجابم ..با اینکه چادریم و موهام پیدا نیست میگه هد بزن از زیر روسری دولا میشه میشه پیداست..مانتو جلو بسته میپوشم میگه تاپ زیرش بپوش سینه هات معلوم نباشه...رنگ مو نمیذاره میگه رنگ کردن مال عقده ای هاست...عروسی نمیذاره برم میگه که چی یه مشت آدمو دو ساعت الاف میکنن 

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
شوهر من نمیبردم ک کسی نگام نکنه😐

نه بابا کلا عاشق خونست خودشم جایی نمیره امروز چند بار بهش گفتم ی طرفی بریم حرفو عوض کن ۵ سال با هم دوست بودیم اون موقعها اینطوری نبود هر شب میومد دنبالم .نه اینکه بریم رستوران اینا میرفتیم دور میزدیم ولی الان هیچ هیچی.به خدا عقده بیرون ندارم ولی میگم نکنه عادت کنه منو همیشه تو خونه یمونم  

شک داشت بهم. فرقی نمیکرد . اگه بیرون بودیم میگفت کسی رو نگاه کردی اگه مهمونی بودیم میگفت به فامیل نگاه کردی اگه ۴۸ ساعت خونه جلوی چشمش بودم هم میگفت لابد داری به یکی فکر میکنی اگه تی وی میدیدم میگفت عاشق هنرپیشه اش شدی کتکم میزد و دیوانه بود

از کجا فهمیدین؟علائمش چی بود؟

اووو کلی علائم داشت

یکی از علائماش این بود نصف شب دستش رو میذاشت رو قلبش میگفت وای دارم میمیرم میبردمش دکتر 

تقریبا هر شب اینکارو میکرد هرچی میگفتم کجات درد میکنه میگفت هیچ جام😒

توهم میزد،عصبی بود،با خودش حرف میزد ولی گیر نمیداد ولی بعضی وقتا یه حرفای خنده داری میزد،آخرا قرص اعصاب میخورد

شوهر من اگه با هزار جور بدبختی راضیش کنم برم مهمونی بعدش که برگردم ک.فتم میکنه میگه خوش گذشت بدون ما..یا مثلا اگه یه اتفاقی بیفته دستمو ببرم یا سرما بخورم میگه بیا رفتی مهمونی چشمت کردن...بدبختی اینه چند وقته بچه میخواد

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
اووو کلی علائم داشت یکی از علائماش این بود نصف شب دستش رو میذاشت رو قلبش میگفت وای دارم میمیرم میبر ...

ببین این چیزایی که من میگمم میشه جزوش باشه تو رو خدا دارم مییمیرم از استرس ...من تو مجردیم با دوستام کوه میرفتم ..خرید میرفتم پارک میرفتم ...ولی الان...باورتون نمیشه دو سال اول ازدواجم با هزار بدبختی راضیش میکردم یه عروسی برم میگفت باشه فقط اونجا حق نداره لباس باز بپوشی با منتو روسری رفتم عروسی پسر عموش لباس گذاشتم تو پلاستیک ازم گرفت گفت با مانتو روسری فقط  اونجا عکس میگیرن تو تو عکسا میفتی خوشم نمیاد  

شک داشت بهم. فرقی نمیکرد . اگه بیرون بودیم میگفت کسی رو نگاه کردی اگه مهمونی بودیم میگفت به فامیل نگ ...

همسر منم تقریبا این مدلیه مثلا میریم میوه بگیریم من از توی ماشین نگاه میکنم ببینم چ میوه هایی هست میگه انقدر نگاه میکنی ب صاحب مغازه 😐

ببین این چیزایی که من میگمم میشه جزوش باشه تو رو خدا دارم مییمیرم از استرس ...من تو مجردیم با دوستام ...

نه اون تا این حد نبود ولی اخیرا شکایی به من میکرد مثلا فکر میکرد با دوستای خودش رابطه دارم،ولی نرمال نبود.منم ازش میترسیدم.نمیدونم چی بگم،نمیدونم بچه داری یا نه،من بچه نداشتم و خودمو خلاص کردم،بنظرم عمر و وقت خودت رو تلف نکن.

همسر منم تقریبا این مدلیه مثلا میریم میوه بگیریم من از توی ماشین نگاه میکنم ببینم چ میوه هایی هست می ...

من برا عید رفتم کفش بخرم داشتم ویترین رو نگاه میکردم مغازه ای هم پسر جوون بود نمیدونم داشت کجا رو نگاه میکردمن که اصلا حواسم نبود ..یه دفعه شوهرم رسید گفت دارید به هم نگاه میکنید بچارم کرد