2777
2789

ادویه فلافل ازعطاریها بگیر البته ادویه کاری هم خوبه  من نخودخامو یک روز خیس میزارم درطی این مدت چندبارآبشو عوض میکنم تجربیات دوستانمو که خوندم گفته بودن داخل اب نخود خیس خورده یک عدد خیارقاچ کرده بزارید نفخشو میگیره بعد ازخیس خوردن با چندحبه سیر ویک پیاز و گوجه فرنگی و کمی فلفل دلمه ای چرخ یامولینکس میکنم ادویه مخصوص رو هم خیلی کم میریزم چون زیادی باشه بوی ادویه بیشترازطعم فلافل میشه برای اینکه فلافل هنگام سرخ شدن کمی نرم باشه وحالت خشک نداشته باشه کمی سویاخیس خورده باهاشون چرخ میکنم دیگه نیازبه تخم مرغ نیس کمی نمک بزن یابجای نمک از عصاره های طعم دهنده استفاده کن خیلی راحت قالب بزنودر روغن داغ سرخ کن من همیشه مقدارزیادی باهم درست میکنم بعد بسته بندی میکنم ودر فریزر نگه میدارم برای هردفعه درست کردن ریختو پاش میشه اینجوری همیشه غذای اماده برای سرخ کردن که خودت درستش کردی و سالمه داری نوش جانت 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مررررسی عزیزمم.

قابلی نداشت حتما این مدلو امتحان کن کاملا مزه فلافل بیرونومی گیره

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
جدی فلفل دلمه ای هم میریزن من تاحالا با فلفل دلمه ای نخورده بودم

فلفل دلمه ایو وقتی بانخود وگوجه وبقیه مخلفات چرخ کنی اصلا متوجه نمیشی یعنی دیده نمیشه وکاملا مخلوط میشه ولی طعم خوشمزه تری میگیره من خودم دبیرم یه خانمی همیشه مواد خام فلافلو بسته بندی میکرد مدرسه میاورد به همکارا میفروخت ازون پرسیدم برام توضیح داد البته اگه فلفل دلمه ای نداشتی بجاش پودر پاپریکا هم میتونی بریزی بجای سویاهم سیب زمینی میتونی بریزی هردوشون خوشمزه میکنن