ادویه فلافل ازعطاریها بگیر البته ادویه کاری هم خوبه من نخودخامو یک روز خیس میزارم درطی این مدت چندبارآبشو عوض میکنم تجربیات دوستانمو که خوندم گفته بودن داخل اب نخود خیس خورده یک عدد خیارقاچ کرده بزارید نفخشو میگیره بعد ازخیس خوردن با چندحبه سیر ویک پیاز و گوجه فرنگی و کمی فلفل دلمه ای چرخ یامولینکس میکنم ادویه مخصوص رو هم خیلی کم میریزم چون زیادی باشه بوی ادویه بیشترازطعم فلافل میشه برای اینکه فلافل هنگام سرخ شدن کمی نرم باشه وحالت خشک نداشته باشه کمی سویاخیس خورده باهاشون چرخ میکنم دیگه نیازبه تخم مرغ نیس کمی نمک بزن یابجای نمک از عصاره های طعم دهنده استفاده کن خیلی راحت قالب بزنودر روغن داغ سرخ کن من همیشه مقدارزیادی باهم درست میکنم بعد بسته بندی میکنم ودر فریزر نگه میدارم برای هردفعه درست کردن ریختو پاش میشه اینجوری همیشه غذای اماده برای سرخ کردن که خودت درستش کردی و سالمه داری نوش جانت