2777
2789
عنوان

سقط جنین

435 بازدید | 37 پست

سلام من شنبه سایتوتک استفاده کردم  ده عدد از همون روز دردم شروع شد با کلی جوشونده اینا خونریزیم ادامه داره لخته ام ازم میاد دردم زیر دلم دارم امروز ک پنج شنبس همچنان ادامه داره ولی من گذاشتم شنبه برم سونو میخاستم از تجربیاتتون استفاده کنم ممکنه جنین نیوفتاده باشه با این همه خونریزی و لخته ؟!!!!

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن تو تاپیک قبلیمم زدم 

عزیزم ناراحت شدم 

احتمالا دفع شده ولی حتما برو سونو بقایای جنین و جفت نباشه خطرناکه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
تقریبا 6 هفته ،3 روز خونریزی داشتم بعد قطع شد رفتم سنو سالم سالم بود 

درد هم داشتی عزیزم؟من قبلا سقط داشتم اون موقعه ده روز خونریزی داشتم و همش لخته بود من نمیدونم همش استرس دارم با قرص سایتوتک ک میگن ضعیفه سخت میوفته ولی دکترم گفت این کم عوارض ترینشونه و اگه انجام نشه بایددوباره قرص استفاده کنم شما بعد سه روز بکل خونریزیت قطع شد ؟چنتا قرص بود واسه شما

عزیزم ناراحت شدم  احتمالا دفع شده ولی حتما برو سونو بقایای جنین و جفت نباشه خطرناکه

مرسی عزیزم من نمیدونم خیلی از دوستان میگن باید چیز خاصی ببینی تا متوجه شی جنینه ولی من همش لخته میبینم یه بارم دیشب دیروقت بیدارشدم رفتم سرویس دیدم یه چیزی مثل گوشت ولی پهن کوچیک با خون اومد بیرون ببخشید واضح میگم میخام اگه کسی تجربه داره کمکم کنه استرس دارم و درد😭😭

درد هم داشتی عزیزم؟من قبلا سقط داشتم اون موقعه ده روز خونریزی داشتم و همش لخته بود من نمیدونم همش اس ...

من قرص سایتوتک استفاده کردم دردم کم بود ولی معذرت میخوام اسهال شدید شده بودم با خونریری کم بعد 3 روز قطع شد رفتم سنو تکون نخورده بود منم ساکشن کردم2 روز بعد ساکشن 5 روز مثل پریود همیشه ام خونریری داشتم و بعدم پاک پاک شدم رفتم سنو بقایا نداشتم 

من قرص سایتوتک استفاده کردم دردم کم بود ولی معذرت میخوام اسهال شدید شده بودم با خونریری کم بعد 3 روز ...

ساکشن با کورتاژ فرق داره ؟اذیت نشدی تو ساکشن ؟عوارض نداره ؟