2777
2789
عنوان

دیجی کالا😏

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر لوازم آرایشی بهداشتیمو از دیجی میخرم خیلی هم راضی هستم

برادر و پدرمم گوشی و ریش تراش خریدن

مادرمم پلوپز سفارش داد

از کیفیت همشون راضی هستیم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

با اجازه استارتر.بی زحمت خانم هایی که خرید میکنین از دیجی بگین چی خریدین که ارزون و خوب بوده ماهم بخریم.مخصوصا واسه ما شهرستانیها چون یه هفته طول میکشه برسه دستمون اگه بد باشه تا مرجوع کنیم و...یه ماهی درگیریم.

خودم لوازم الکترونیک خریدم.هارد.dvr . دوربین مداربسته.اسپیکر.سه راهی برق.پرینتر.....

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
با اجازه استارتر.بی زحمت خانم هایی که خرید میکنین از دیجی بگین چی خریدین که ارزون و خوب بوده ماهم بخ ...

تو شگفت انگیز ها پیشنهادات خیلی خوبی میزنه

اونایی که من گفتم همشون ارزون تر از بازار بودن

الان پدر بزرگم تو مشهد یه گوشی ساده خرید بهش 250 فروخته بودن دیجی 190 میداد 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
با اجازه استارتر.بی زحمت خانم هایی که خرید میکنین از دیجی بگین چی خریدین که ارزون و خوب بوده ماهم بخ ...

من چیزی رو ک قیمت ندارم میزنم سایتهای مختلف قیمتشو در میارم

اگه ارزونتر یا هم قیمت بودن میگیرم اگه نه ک نیرم سراغ اونی ک ارزونتر میده.

الان ابدا شرایط بیرون رفتن از خونه رو ندارم‌از سوپر مارکت تاااا قیچی قندشکن ک امروز برام اورده دیجی همه خریدام نتیه

من استند گلدون خیلی جاها پرسیدم گرون تر از دیجی کالا بود همون محصول ولی کلی نظر منفی داره مردد موند ...

اگه نظرات منفی هست نگیر.یا کیفیتش خوب نیست یا سایزش خوب نیست بلاخره ی دلیلی داره ک همه ناراضی اند

اگه نظرات منفی هست نگیر.یا کیفیتش خوب نیست یا سایزش خوب نیست بلاخره ی دلیلی داره ک همه ناراضی اند

مرسی از راهنماییت عزیزم 💗💗

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اگه خوشمون نیادم میتونیم مرجوع کنیم یا حتما باید دلیل داشته باشه

نه جونم باید دلیل داشته باشی

بهرحال هر کالایی مشخصات داره از جنس و سایز و دوخت

آدم برحسب اونا انتخاب میکنه وقتی تحویل گرفت نمیتونه بگه دوستش ندارم

مثلا اگر کالای خریداری شده کوچیک تر از سایزهای درج شده باشه

یا پاره و شکسته باشه

یا با مشخصات سایت نخونه براحتی قابل عودت هست

.Pain🔥you made me a believer

یعنی مثلا وقتی جنسو تحویل میگیریم تو خونه که باز میکنیم ببینیم اونی نیست که میخواییم میتونیم تماس بگ ...

آره عزیزم تماس میگیری مشکل کالا رو میگی 

کارشناسشون راهناماییت میکته که چطور از طریق سایت کالا رو مرجوع کنی

.Pain🔥you made me a believer