2777
2789
عنوان

دیجی کالا😏

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 78 پست
عزیزم تا حالا تابلو یا استند گلدونم خریدی ؟

هررررچی میخوای بخر

اول استعلام بگیر چون بعضی چیزا رو خیلی گرون میده

بسته بندبش عالیه.سس از خود دیجی خریدم اونقد بسته بندیش محکم بود زمین هم میافتاد نمیشکست...سوپرمارکتش بسته بندیش فرق داره مث اینه از فروشگاه بخری ولی تا الان ک من همه سوپر مارکتمم از دیجی میخرم‌ مشکلی پیش نیونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سالهاس دست کم هفته ای یک بسته گاهی حتی چند بسته از دیجی کالا خرید میکنم تابحال به همچین موردی برن ...

یعنی مثلا وقتی جنسو تحویل میگیریم تو خونه که باز میکنیم ببینیم اونی نیست که میخواییم میتونیم تماس بگیریم باهاشون؟ 

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
ضدتبلیغ چیه بخاین عکسش روهم میزارم منم خیلی تعریف شنیدم نمیدونم از شانس منه چیه اینجوری شده

من یه بند انداز خریده بودم 

کلا خراب بود خواستم مرجوع کنم خیلی بد رفتار کردن و مرجوع نکردن. 

شورت به بار هم خریدن اصلا شبیه عکسش نبود. شکل و جنس خیلی بدی داشت و سایزش کاملا اشتباهی بود.

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫

تا حالا لوازم آرایشی نخریدم .چندین میلیون خرید کردم ازشون.فقط الکترونیکی که با کیسه هوا حبابی و روزنامه حسابی عایق شده بود البته من شهرستانم.چند تا پست دست به دست میشه تا برسه به دستم.

باهاسون تماس بگیرین مرجوع کنید.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
هررررچی میخوای بخر اول استعلام بگیر چون بعضی چیزا رو خیلی گرون میده بسته بندبش عالیه.سس از خود دیج ...

من استند گلدون خیلی جاها پرسیدم گرون تر از دیجی کالا بود همون محصول

ولی کلی نظر منفی داره مردد موندم واقعا از طرفی هم باید حتما بخرم لازم دارم 

به نظر شما باید چیکار کرد ؟

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
چه جالب 👌 هزینه پستی شامل مشتری میشه یا خود دیجی کالا؟ 

اگه بیشتر از۱۰۰ هزار بعضی وقتا۱۵۰ هزار خرید کنید رایگانه هزینه پست .تو مبالغ کمتر۸ تومن پول پست میشه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اگه خوشمون نیادم میتونیم مرجوع کنیم یا حتما باید دلیل داشته باشه

باید دلیل داشته باشه. 

که اونم دروغه. 

من یه بند انداز برقی خریدم خراب بود اصلا به گردن نمی‌گرفت. و مرجوع نکردن. 

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫
چه جالب 👌 هزینه پستی شامل مشتری میشه یا خود دیجی کالا؟ 

زیر ۱۵۰ تومان با مشتریه ۸ هزار تومن میگیره برای ارسال ولی بالای ۱۵۰ تومان با خود دیجیه رایگان میفرسته دم در