از دیجی کالا پنکک سفارش دادم بعد ۷روز آوردن درب و داغون بود یه پنکک و انداخته بودن تو یه قوطی ب چه بزرگی کنارش روزنامه ای چیزی نذاشته بودن تکون نخوره خورد شده بود کلا قوطی رو ک دادن دستم پودر پنکک میریخت ازش کلا تصورم از هرچی خرید اینترنتیه بهم خورد و اصلا اون چیزی ک من سفارش دادم نبود بخوره تو سرشون عصبانیم الان😤
بسته بندبش عالیه.سس از خود دیجی خریدم اونقد بسته بندیش محکم بود زمین هم میافتاد نمیشکست...سوپرمارکتش بسته بندیش فرق داره مث اینه از فروشگاه بخری ولی تا الان ک من همه سوپر مارکتمم از دیجی میخرم مشکلی پیش نیونده
من سالهاس دست کم هفته ای یک بسته گاهی حتی چند بسته از دیجی کالا خرید میکنم تابحال به همچین موردی برن ...
یعنی مثلا وقتی جنسو تحویل میگیریم تو خونه که باز میکنیم ببینیم اونی نیست که میخواییم میتونیم تماس بگیریم باهاشون؟
آنچه درباره کوروش بزرگ برای محقق جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق پدیده ای تازه به شمار میآمد .
تا حالا لوازم آرایشی نخریدم .چندین میلیون خرید کردم ازشون.فقط الکترونیکی که با کیسه هوا حبابی و روزنامه حسابی عایق شده بود البته من شهرستانم.چند تا پست دست به دست میشه تا برسه به دستم.
هررررچی میخوای بخر اول استعلام بگیر چون بعضی چیزا رو خیلی گرون میده بسته بندبش عالیه.سس از خود دیج ...
من استند گلدون خیلی جاها پرسیدم گرون تر از دیجی کالا بود همون محصول
ولی کلی نظر منفی داره مردد موندم واقعا از طرفی هم باید حتما بخرم لازم دارم
به نظر شما باید چیکار کرد ؟
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡