2777
2789
عنوان

بازار خرید مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 15033 بازدید | 34 پست
مرسی از راهنماییت چرا ناراحت بشم عشقم 

خواهش میکنم عزیزم به دوستان گفتم راستش طلاب و اون محدوده زیاد محیط خوبی فکر نمیکنم باشه از نظر خیلی چیزا ببخشید بازم اینجوری میگم نمیخوام بری حس بدی بهت دست بده عزیزم🌸

اگه یه شب خواستین شب نشینی برین تو جاده طرقبه انتهای بلوار وکیل آباد پاساژای خیلی بزرگ مانتو هم هستن بعد میتونین بدین طرقبه شام نوش جون کنین خوش میگذره

استرس و نگرانی بیش از حد در مقابل کرونا راه نجات نیست. راهی به سمت ضعیف شدن در مقابلشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم به دوستان گفتم راستش طلاب و اون محدوده زیاد محیط خوبی فکر نمیکنم باشه از نظر خیلی ...

مرسی از راهنماییت لیلی جانم .چشم میرم  

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪

سلام،سر به خوشی وسلامتی

فقطسلام تسبیح ارام ناری حلالت نکم

تسبیح قشنگه ارام بار،،،،،خالوبار هه پوله دمت....  

غروب که میشود یاد تو تا آنجا که میتواند  با تار و پود دلم بازی میکند....باش تا باشم و زندگی کن تا زنده بمانم.....
چی بیمه وت مه که نیخوازم تو بناسیم

وعلی آیم خوبه گم  

خوم دیام بمه ته فقط بیار تسبیحه

غروب که میشود یاد تو تا آنجا که میتواند  با تار و پود دلم بازی میکند....باش تا باشم و زندگی کن تا زنده بمانم.....
نعععع دی نشد.یه ده نام ای ژنیله چه کی 24 ساعت 

هی...... بزان سرم بریت،چه کردمه خدابوگت

نام ژن هاکو هه هامه لای تو

ته ارا بی خور چگیته ارا مشهد؟وتنیا چگیته؟

نکشتن هارت کردگه

هی...... بزان سرم بریت،چه کردمه خدابوگت نام ژن هاکو هه هامه لای تو ته ارا بی خور چگیته ارا مشهد؟وت ...

ورد همسر و پسر قشنگم 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
ورد همسر و پسر قشنگم 

نام خدا د گیانتان،کفر بیو منیش بوردای ورد،تبیح ناری لفظم وردت نچکه  

هه درخواست دوستیه قبول بکه،چونه چرت و پرت دیره وتیم هه سو گرنمان،شوال د پامان کنیت وخدا