2777
2789
عنوان

از دسته پشه چی کار کنم

168 بازدید | 13 پست

از اول پایز خونمون خیلی پشه کوره    (لنگ دراز) داره هرچقدرم حشره کش میزنم در حمام وتوالت رو کیپ میکنم باز میاد خسته شدم صورت 

ناز پسرمو کباب کردن تا میاد جای قبلی ها خوب بشه باز میزنن یه راه کار بدید در ضمن پشه بند هم ندارم

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هال رو اصلا باز نزارید چراغهای پشت در رو موقع ورود خروج خاموش کنید که از حیاط نیان داخل

شب چراغ اشپزخونه رو روشن بزار که اگه توی خونه هم باشن بزن آشپزخونه دور لامپ جمع بشن نیان اتاق خواب

عطر که برا بچه هشت ماه خوب نیست

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر
دیگه سرما پشه کوری نی

خونه ما تو اوج گرما پشه نبود الان هست

عطر که برا بچه هشت ماه خوب نیست

عطر مخصوص بچه ها هست ضد حساسیت 

کرمای خودشونم خوش بو هست لوسیون هم خوبه بزن بهش

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
 در هال رو اصلا باز نزارید چراغهای پشت در رو موقع ورود خروج خاموش کنید که از حیاط نیان داخل شب ...

اخه من موندم طبقه پاین ندارن ولی ما داریم چراقا اکثرن خاموشن لامصبا انقد هیزن نه طرف چراغ میرن نه با حشره کش از بین میرن فقط دور بچم میچرخن خودمونم البته میزنن

از پماد های دفع حشرات استفاده کن

اسمش نمیدونین چیه