2777
2789
عنوان

روز 7 ام انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 35215 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وی اف انجام دادم و جنین انتقال دادم. امروز روز 7 ام انتقالم هست. باید تا 14 روز صبر کنم بعد ازمای ...

سلام دوست عزیزم میشه خواهش کنم جوابمو بدید منم شرایط همسرم مثه شرایط همسر شماست ازو اسپرمن نمونه برداری کردن بیضه سمت چپ کلاا هیییییچی بيضه سمت راست حدود 4 ملیون اسپرم تحرک صفر و غیرنرمال بوده ک برامون فریز کردن 

میخوام برم تو سیکل میکرو البته برای میکرو دکتر گفت اسپرم تازه از بيضه میگیریم 

میخواستم شرایط نمونه برداری همسر شما بدونم ببینم میتونم امیدوار شم یا نه 

اخه شما با اسپرمای توی بيضه باردار شدید خیلی محتاج جوابتون هستم 😔😔🙏🙏

سلام دوست عزیزم میشه خواهش کنم جوابمو بدید منم شرایط همسرم مثه شرایط همسر شماست ازو اسپرمن نمونه برد ...

سلام عزیزم. ما هم بیوپسی کردیم و اسپرم فریز کردن ولی نگفتن ک پ چ کیفیتی داره این اسپرم ها و خوبه یا بد. فقط روز تخمک کشی همسرم بازم نمونه برای ازمایش اسپرموگرام داد و چند تا اسپرم تو نمونه داشت و با همونا برامون جنین تشکیل دادن.  

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
من روز هفتم انتقالم دیروز یبوست شدید داشتم یه کم نگرانم چه کارکنم به نظرتون مشگلی پیش میاد برای جنین ...

شما باردار شدی عزیزم؟ 

خدایا باور دارم که هرچه که میخواهم تو از قبل به من عطا کردی و باید به حدی برسم تا ظرفیت داشتن آن را داشته باشم! من را در مسیری قرار بده که قابلیت داشتن آن را داشته باشم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزیزم انشالله ک جواب گرفتی من همینجا تو نی نی سایت دیدم ی خانمه میگفت علائم بارداریم کم شد ولی مثبت ...

سلام خوبی منم روز ۷ انتقالم الان رحم اجاره نمیدونم مثبت میشه بار دومه انتفالم

منم روز هفت انتقالم هست هیچ علائمی هم ندارم

سلام عزیزم میدونم از تایپیکت خیلی وقته گذشته ولی دیدم شرایطم با شما یکیه گفتم ازتون بپرسم. من امروزششم انتقالم هست اصلا علائمی ندارم فقط دو روزه که دوسه بار نمیدونم کلیه ام هست یا تخمدانم یکی دوثانیه درد میکنه انگار سوزن میزنن. خواستم بدونم شما حامله شدی؟ اخه منم علایمی ندارم نگرانم

سلام عزیزم میدونم از تایپیکت خیلی وقته گذشته ولی دیدم شرایطم با شما یکیه گفتم ازتون بپرسم. من امروزش ...

سلام عزیزم، تاپیکتو الان دیدم، روز چند انتقالی؟ من امروز هفتمه و علائم ندارم، شما مثبت شدی؟ 

سلام عزیزم، تاپیکتو الان دیدم، روز چند انتقالی؟ من امروز هفتمه و علائم ندارم، شما مثبت شدی؟ 

سلام امروز چهاردهم انتقالمه و صبح دوتا بی بی زدم منفی شد رفتم آز دادم بازم منفی شد ولی کاش شونزدهم آز میرفتم چون دکترم شونزدهم گفته بود. حالا موند دوسه روز دیگه دوباره آز بدم