2777
2789
عنوان

روز 7 ام انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 35290 بازدید | 47 پست
مطمئن باش میشنوه.خیالت راحت.خدا خیلی بزرگه.به چیزای مثبت فکر کن.اصلا نگو نمیشه.بزار خدا بدونه چقدر م ...

مرسی عزیزم امیدوارم ب دعای خیر شما بشه .. همش میگم حتما ب خاطر گناه هایی ک کردم خدا منو دوس نداره و داره تنبیهم میکنه. ..خیلی روزای سختی داشتم این چند سال .. 

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
مرسی عزیزم امیدوارم ب دعای خیر شما بشه .. همش میگم حتما ب خاطر گناه هایی ک کردم خدا منو دوس نداره و ...

عزیز دلم خدا هیچ وقت بنده ی که خودش خلق کرده تنبیه نمیکنه.این فکرارو از خودت دور کن.یعنی هرکی بچه داره پاک و منزه از گناهه.نه گلم خدا هر کسی رو یه جور امتحان میکنه.ان اشالله که دامنت سبز بشه.مامانم یکشنبه آش داره حتما براتون دعا میکنم.بسپارش به خدا.فقط ازش بچه سالم صالح بخواه خودش میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم خدا هیچ وقت بنده ی که خودش خلق کرده تنبیه نمیکنه.این فکرارو از خودت دور کن.یعنی هرکی بچه دا ...

مرسی عزیزم .. خیلی لطف میکنی .. انشاالله خدا ب شما هم هر چی میخوای بده .. 💟❤

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

سلام دوستان. امروز روز 12 انتقالمه. بیبی زدم مثبت بود. ان شاالله خدا ب همه نعمت فرزند رو عطا کنه... البته هنوز از مایش نرفتم باید برم ببینم بتام چجوریه و روندش صعودیه یا نه ... 

عزیزم تکرر ادرارت از کی شروع شد؟

از همون یک هفته بعد از انتقال

❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)
واقعا.فکرنمیکردم اینقدر زود شروع بشه منم یک هفته س انتقال دادم.ولی علائم پریود دارم مثل کمردرد وزیر ...

طبیعیع عزیزم..منم درد داشتم مثل پریودی

اما یکی از دوستان ک با هم بودیم اصلاااا درد نداشت

انشاالله نینی سفت بچسبه ب دلت❤❤

صحیح و سالم بغلش بگیری❤😍

❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)
انشالا عزیزم برام دعا کن گلم.انشالا نی نی شمام سالم بیاد بغلت

فدات بشم مهربووووون..الهیییییی هفته ی دیگه تایپیک مامان شدنت رو ببینم❤❤😍😍

من پسرم پنج سالشه دیگه🤗

سلام دوستان. امروز روز 12 انتقالمه. بیبی زدم مثبت بود. ان شاالله خدا ب همه نعمت فرزند رو عطا کنه... ...

مبارک عزیزم‌‌منم روز۴ انتقالم برای منم دعا کن لطفا الان دعای شماها زودتر اجابت میشه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان. امروز روز 12 انتقالمه. بیبی زدم مثبت بود. ان شاالله خدا ب همه نعمت فرزند رو عطا کنه... ...

عزیزم میشه اسم دکترتونو بفرمایین؟

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.