سلام دوستان. من امروز روز 7 انتقال جنینم بود. خیلی دلم گرفته. تا دیروز ی کم علائم داشتم ی مقدار گرفتگی تو قسمت رحمم و پهلو ها ولی امروز تقریبا هیچ علامتی نداشتم. این 14 روز برام اندازه 14 سال داره میگذره ... شما اگه علائمی دارید بیاید بگید خیلی خوشحال میشم .. برام دعا کنید .... 🙏🙏🙏🙏🙏
خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
مطمئن باش میشنوه.خیالت راحت.خدا خیلی بزرگه.به چیزای مثبت فکر کن.اصلا نگو نمیشه.بزار خدا بدونه چقدر م ...
مرسی عزیزم امیدوارم ب دعای خیر شما بشه .. همش میگم حتما ب خاطر گناه هایی ک کردم خدا منو دوس نداره و داره تنبیهم میکنه. ..خیلی روزای سختی داشتم این چند سال ..
خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
مرسی عزیزم امیدوارم ب دعای خیر شما بشه .. همش میگم حتما ب خاطر گناه هایی ک کردم خدا منو دوس نداره و ...
عزیز دلم خدا هیچ وقت بنده ی که خودش خلق کرده تنبیه نمیکنه.این فکرارو از خودت دور کن.یعنی هرکی بچه داره پاک و منزه از گناهه.نه گلم خدا هر کسی رو یه جور امتحان میکنه.ان اشالله که دامنت سبز بشه.مامانم یکشنبه آش داره حتما براتون دعا میکنم.بسپارش به خدا.فقط ازش بچه سالم صالح بخواه خودش میده
سلام دوستان. امروز روز 12 انتقالمه. بیبی زدم مثبت بود. ان شاالله خدا ب همه نعمت فرزند رو عطا کنه... البته هنوز از مایش نرفتم باید برم ببینم بتام چجوریه و روندش صعودیه یا نه ...
❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)
واقعا.فکرنمیکردم اینقدر زود شروع بشه منم یک هفته س انتقال دادم.ولی علائم پریود دارم مثل کمردرد وزیر ...
طبیعیع عزیزم..منم درد داشتم مثل پریودی
اما یکی از دوستان ک با هم بودیم اصلاااا درد نداشت
انشاالله نینی سفت بچسبه ب دلت❤❤
صحیح و سالم بغلش بگیری❤😍
❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)