2777
2789
عنوان

ابرو+عکس بازی

233 بازدید | 16 پست

بیایین فقططط از ابروهاتون عکس بزارید ببینیم 

ازمن عکس نخوایین چون با کامپیوتر وارد سایت شدم

1 2 3 شروع

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتما حتما😒😂

بزار دیدهههه خواهش میتونم  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

از منم عکس نخواين چون با گوشي اومدم😐🤔

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
خودت نزاری ما بزاریم

میگم که با کامپیوتر اومد تو سایت عکس ابروهامم ندارم چجوری براتون بزارم عشششقم

پالاز موکت تقدیم میکند 😅

برداشتی یا نه خدادای اینجوریه

نمیشه که اول شما باید برادریتو ثابت کنی😝

یه جان خودم خواهرم خواهر

از منم عکس نخواين چون با گوشي اومدم😐🤔

خیلی بلایی

ازمن نخاین چون با پای پیاده اومدم😂😂