2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پشت میکنه میخوابه عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 7625 بازدید | 164 پست
تا آخرین روز بارداریت ادامه بده ، اصلا ترک نمیخوری

اره خدا کنه نخورم خیلی بدم میاد از ترک 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه روشن و چه تیره

باهاش هر دردی می‌ره

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

چه غلطا

اون افعی چش و گوشی نداره که تیره و روشن رو ببینه پس دیگه چه مهمه؟!

پس خواهشن حرف‌های دل‌شکن نزنیم.

یه کم مرام یه کم هم‌دلی خوب چیزیه!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

دلیل نداره به خاطر مشکل هست من خودم الاندحتی پشتمو به نوزادم می کنم عادت ندارم بغل به بغل بخوابم 

به جز اون آیا یک موقع دهانت بو نمیده 

بعد هم بهش بگو من بدنمو همینجوری دوست دارم دوست ندارم زیادروشن باشه و روشن فلانه و....

وقتی خودت اعتمادبه نفست بالا باشه برای اون هم .....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اول اینکه ایشون مگه شما رو ندیده و باهات ازدواج کرده؟

دوم اینکه اگه کسی واقعا دوستت داشته باشه تیرگی و این صحبتا براش مهم نیست.

به غیر از رابطه( حالا تیرگی اذیتش می کنه و نمی خواد) بهت محبت نمی کنه یعنی؟؟ منظورت از اینکه گفتی بهت پشت می کنه اینه که حتی بغلت هم نمی گیره؟

برداشت من اینه که حس ایشون به شما قوی نیست

وگرنه اگه تیرگی هم براش مهمه می تونه با محبت کردن هم بهت یه جوری بگه که ناراحت نشی.

حالا برای درمانش

اول اینکه اعتماد به نفست بالا باشه، اکثرا تیرگی دارن

لیزر خیلی تاثیر داره تو روشن شدن بیکی.نی و زیر بغل، چون موهای اون ناحیه تیره هست و ریششون سیاهه، با لیزر موها از بین میرن و روشن میشه

یکی از دوستان گفتن حنا و آبلیمو. آبلیمو خودش تیره می کنه پوستو.

حنا به تنهایی خمیر کن با آب جوش، چند ساعت بزار بمونه( هم می تونی قبل حموم بزنی نیم ساعت بمونه بعد بری حموم بشوری. هیچ مشکلی هم نداره نیم ساعت بمونه، حتی برای عفونت هم خوبه )

( هم اگه  حوصله داری تو حموم به کل بدنت بزار بشین نیم ساعت بعد بشور) 

نوره هم عالیه، اینم ماهی ۲ ۳ بار از گردن به پایین بزار

این شوینده رو هم بگیر

قیمتی هم نداره

هم به صورتت می تونی بزنی هم بدن.

باید تو چیزایی که گفتم استمرار داشته باشی.

البته خیلی راه های دیگه هم هست ولی من به شخصه فقط شنیدم، امتحان نکردم