2777
2789
عنوان

کیا خونشون یک خوابه ست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3031 بازدید | 148 پست
اره😭😭😭😭😭😭

کاش قبل از بچه دار شدن حداقل با یه ۸۵ متری خوش نقشه عوض میکردی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منو همسایم باهم زایمان کردیم مامان اون براش یه عالمه سیسمونی اورد اینقد قشنگ چیدن اتاق نی نی رو منم ...

منم مامانم سیسمونی زیاد میگیره ولی خب وقتی نشه قشنگ بچینی و تزیین کنی؟؟

منم اتاقم ۱۵ متره جای کمد و تخت میشه ولی خب میشه اتاق مشترک

بچه بزرگتر که بشه شما برید پذیرایی بخوابید بچه تو اتاق شما

ما فعلا بچه نداریم اما اگه داشته باشیم من اینکارو میکنم 

فکر کردن به تو💭.. با ارزش ترین سکوت من است💗
من چنین نقشه هایی رو اصلا دوست ندارم ما چون الان دنبال خونه ایم واحد زیاد میبینم. یه آگهی دیده بودم ...

خونه من یه اتاقم بالا داره بنظرتون از اون میتونم برا بچه استفاده کنم یا نمیشه برا نی نی طبقه بالا باشه؟

سرنوشت بد نوشت ...
الان نمیخوابه ولی دوسه سال دیگه که باید جدا بخوابه میره روتختش

اون موقع میشه شش سالش منم میگم نگرانی اسی بی مورده تا شش سال دیگه ان شالله خونشون و بزرگ میکنن 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

جاری من چی بگه که فقط یه پذیرایی داره بچه ۶ سالش رو وسط خودش و شوهرش می خوابونه😕 مال منم یه خوابه هست خودم هم قصد داشتم وقتی بچه داشته باشم اتاق داشته باشه اینجوری ما هم مجبور میشیم تو پذیرایی بخوابیم اون اتاق رو کنیم اتاق بچه چون من دوست دارم بچه مستقل باشه و تنهایی بخوابه هم خودمون هم بچه راحت باشه 😕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

دقیقا حال چند پیش منو داری. آخر گفتم سرویس خواب خودمو جمع میکنم اتاق رو اتاق نی نی میکنم .مادرشوهرم نذاشت.

گفت بعد زایمان با اون بخیه هات چطور رو زمین بخوابی و بلند شی. 

دیگ ه مامانم برا سیسمونی کمدشو خرید و یه گهواره خوشگل.که میذارم کنار تختم و نی نیم شبا تو گهوارش میخوابه. ان شا الله تو این یکی دو سال سعی میکنیم یه دوخواب بخریم و دخترم اتاق دار بشه 

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
کاش قبل از بچه دار شدن حداقل با یه ۸۵ متری خوش نقشه عوض میکردی

نمیشد اینجارو کلی تعمیر کردگ و محلش  رو دوست دارم همش به فکر اینم چکار کنم دوخوابه بشه اما نمیشه

خونه من یه اتاقم بالا داره بنظرتون از اون میتونم برا بچه استفاده کنم یا نمیشه برا نی نی طبقه بالا با ...

نمیشه

چون بچه تا ۴ سالگی خیلی وقتا ممکنه شب بیدار شه گریه کنه متوجه نمیشی

همش باید تو راه پله باشی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اسی کیفیت زندگی که براش میسازی براش ااحساس خوشبختی میاره،براتختشم میتونی گهواره کنار مادر بگیری،خِلا ...

نه گهواره که دوست ندارم تخت کودک تا ۷ سال و کمد قشنگ جا میشه تو اتاق خودم