2777
2789
عنوان

بعضیا شورشو در آواردن دیگه مهاجرت

318 بازدید | 21 پست

امروز با دختر خالم بیرون بودیم کافه 

دختر خالم میگفت تو نی نی سایت جست و جو کن مهاجرت ببین چه چیزایی برات میاره واقعا میخندی..

الان اومدم سرچ کردم اومدن همه تاپیک زدن میخوام مهارت کنم ولی فقط قصد دارم نه پول دارم نه تحصیلات دوست دارم کشور خوبیم باشه راهنمایی کنید یا اومدن تاپیک زدن سرمایه من  خودمو بکشم یه میلیارده  زبانم بلد نیستم میشه برم خارج..

خب واقعا با این اوضاع چطور نمیخواین برین الان خیلی از اقوام من و حتی برادر من هم خارجه .. هزینه ها اونجا بالاس باید بتونین پول در بیارین .. واقعا که برید یکم تلاش کنید... آخه چقدر تاپیک خزئول واقعا که

حرفهات. درسته مهاجرت الله بختکی فقط پناهندگی با جیب خالی  جوابگو هست نه اینجا چیزی داشته باشی نه اونور بری چیزی از دست میدی 

ولی معنی خزئول آخر رو نفهمیدم ؟! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چه حوصله داشتی سرچ ز دی حرص هم خوردی تاپیک هم ز دی

😄

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

کامنتارو خیلی خوبید بچه ها 😃😘 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

برای کسایی که مهارت ندارن پولشونم کم تحصیلی بهترین راهه . یکم خودشون جمع کنن المانی یادبگیرن المانم ...

عزیزم تمکن میخواد که تمکنشم کم نیستا