2777
2789
عنوان

لاغری و تناسب اندام

582 بازدید | 78 پست

مگه یه آدم قراره چند بار به دنیا بیاد و زندگی کنه 

واقعا  زندگی ارزش این همه حسرت رونداره از امروز تصمیم جدی گرفتم برای لاغری و تا ته تهش پیش میرم هیچ چیز نمیتونه مانع هدفم بشه 💪💪

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین منم یه ماهه شروع کردم سه کیلو کم کردم

کالری شمار مانکن نصب کردم وپیاده روی روزی یه ساعت

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

من از86کیلو رسیدم به هفتاد پارسال ولی باز شدم 72الان یه ماهه شروع کردم واسه هدف65 وفعلا سه کیلوشو کم کردم

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
رژیم گرفتی

آره غذامو کمتر کردم من نون زیادمیخورم اونو که کم میکنم راحت وزنم میادپایین

من از86کیلو رسیدم به هفتاد پارسال ولی باز شدم 72الان یه ماهه شروع کردم واسه هدف65 وفعلا سه کیلوشو کم ...

چطوری؟

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶