2777
2789
عنوان

بچه بیار پایه های زندکیتو محکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 67 پست
عزیزممم انشاالله اخلاقشم خوب بشه  من خیلی دلم برا بچه ها میسوزه انشاالله همه بچه ها تو ارامش ب ...

مرسی.ایشالله🖐🖑

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم چه زودم ازدواج كردي  تو اين ٦ سال بهتر نشده رفتاراتون باهم؟

اوووف چرا بابا ولی بیچاره شدم تا جایی که الان دیگه دارم بهش سرد میشم ازش نا امبد شدم احساس میکنم تازگیا مقاومتش بیشتر شده و بیشتر از قبل یه کلام شده میترسمم بچمم اذیت بشه

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
بچه ها شوهر من تو یه خانواذه ای بزرگ شده که خیلی سنتی بودن من خیلی ازاد بودم ...ما هنوز یه عکس از هم ...

وا با كسي ك نديده ام مشكل داره؟

بنظرم يكي دو جلسه بريد مشاوره خيلي كمك ميكنه

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
وا با كسي ك نديده ام مشكل داره؟ بنظرم يكي دو جلسه بريد مشاوره خيلي كمك ميكنه

سه بار رفتم مشاورهمیگن شوهرت خوبه پسر پاکیه دوستت داره رفتاراش از روی دوست داشتنه باهاش صحبت کردن یه کم بهتر شد البته تحملش خیلی زیاده  و خیلی منو دوستم داره محبت کلامیش هم خیلی بیشتر از منه

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
اوووف چرا بابا ولی بیچاره شدم تا جایی که الان دیگه دارم بهش سرد میشم ازش نا امبد شدم احساس میکنم تاز ...

ماام دو ساله ازدواج كرديم اولا ك دعواي بد ميكرديم اصن ي وضي ولي الان خداروشكر ديگه مثل قبل نيستيم فقط بحث ميكنيم همش جفتمونم نسبت ب فحش حساسيم دعوا ميشه عين اين بچه ها لج ميكنيم جفتمون هي فش ميديم  خيلي بده 😔 منم ميترسم بچه دار شم

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
سه بار رفتم مشاورهمیگن شوهرت خوبه پسر پاکیه دوستت داره رفتاراش از روی دوست داشتنه باهاش صحبت کردن یه ...

بنظرم ما خودمونم يكم لجبازيم تغيير دادن اونا ي بخشه 

من خودمو ميگم بنظرم خودمونم عوض شيم خيلي كمك بزرگيه

من راجب خودم فك ميكنم اين تغيير توو من با بچه خيلي بيشتر ميشه

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
ماام دو ساله ازدواج كرديم اولا ك دعواي بد ميكرديم اصن ي وضي ولي الان خداروشكر ديگه مثل قبل نيستيم فق ...

نهما فحش نمیدیم ولی بحثامون خیلی زیاد شده خواهرشوهر و جاریم فقط خبز دارن از بعضی بحثامون جفتشون میگن ما موندیم تو چطور جیکت در نمیاد ولی خی اخه من دوستش دارم ته قلبم نمیتونم ازش جدا شم با اینکه خیلی به جدایی فکر میکنم و اصلا قصد بچه دار شذن ندارم اما رفتارای شوهرمم اذیتم میکنه

بنظرم ما خودمونم يكم لجبازيم تغيير دادن اونا ي بخشه  من خودمو ميگم بنظرم خودمونم عوض شيم خيلي ...

من میترسم بعدا سر بچه دوباره بحثمون بشه

نهما فحش نمیدیم ولی بحثامون خیلی زیاد شده خواهرشوهر و جاریم فقط خبز دارن از بعضی بحثامون جفتشون میگن ...

عه نزار فاميلاي شوهرت بفهمن دختر 

اين از من ب تو نصيحت

حتي مامانتم نفهمه چ برسه اونا...

منم همين طور ته تهش وقتي ميگم طلاق ميگيرم باز ميبينم نميتونم من ادمش نيستم 

فحشم اون ميدونه من بدم مياد ميده لج منو دراره منم همين طور 

كاش بتونم جلو خودمو بگيرم اون لحظه 😔

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
من میترسم بعدا سر بچه دوباره بحثمون بشه

اتفاقا من فك ميكنم با شوهراي ما ك حالا ذاتا ادماي بدي نيستن و اذيت كن نيستن 

بچه شايد بتونه كمك كنه ك اروم تر رفتار كنن 

اونايي ك سر بچه ام دعوا ميكنن مرده خب رسما داره اذيت ميكنه 

نميدونما خودمم دو دلم ولي حسم اينه

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
عه نزار فاميلاي شوهرت بفهمن دختر  اين از من ب تو نصيحت حتي مامانتم نفهمه چ برسه اونا... منم ...

من که اصلا برا مامانم تعریف نمیکنم یه بار فقط اولای ازدواجم تعریف کردم تلفن برداشت همه رو خبر کرد....خخخ...جاری و خواهرشوهرمونم یه سری قضایا اتفاق میفته متوجه میشن یعنی جلو خودشون که بحثمون شده چند بار...یا مثلا خونه مادربزرگم شام دعوت بوذیم از ساعت هشت همه رفته بودن ما رفته بودیم خونه عمه شوهرم جاری و خواهرشوهرم میدونستن ما دعوتیم مامانمم هی زنگ میزد من هیچی نمیگفتم اونا میگفتن پاشو برو شوهرم نمیخواست بیاد اخرم ساعت ده تازه از خونه عمش اومدیم بیرون ولی من هیچی بهش نگفتم

اتفاقا من فك ميكنم با شوهراي ما ك حالا ذاتا ادماي بدي نيستن و اذيت كن نيستن  بچه شايد بتونه كم ...

شوهر من رفتارش با بچه ها خیلی خووبه یعنی اگه فکرش مشغول نباشه کلی وقت میشینه باهاشون بازی میکنه و حرف میزنه و الا ادم دهنش باز میمونه 

من که اصلا برا مامانم تعریف نمیکنم یه بار فقط اولای ازدواجم تعریف کردم تلفن برداشت همه رو خبر کرد... ...

افرين 

منم ي بار اولا زنگ زدم مامانم اومد 

با اينكه تقصير منم بود خيلييي رفت با همسرم دعوا كرد 😐

حالا هيچ وقت پشت من در نميادا 😂 جلوي بقيه 

جلو همسرم انقد جدي شده بود ك 😐🤦🏻‍♀️

خدا كنه بهترين انفاق برامون بيفته عزييييزم 

منم دعا كن 

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
شوهر من رفتارش با بچه ها خیلی خووبه یعنی اگه فکرش مشغول نباشه کلی وقت میشینه باهاشون بازی میکنه و حر ...

خب ديگه بعيد ميدونم همچين ادمي سر بچه ام بخواد دعوا درس كنه 

البته اميدوارم 

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️