2777
2789
عنوان

میشه یکی از نظر اکادمیک منو راهنمایی کنه لطفا😭😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 24 پست

بخاطر ی لذت کوتاه و زودگذر( گوشی خواب خوش گذرونی) آینده خوبتون از خودت نگیر ک بعدا حسرت نخوری.

خودت مختاری

وقت تلف کنی و ب رسالت و آینده ت نرسی و ی رشته معمولی قبول شی فقط 

یا اینکه بجنگی تلاش کنی و بدستش بیاری.

قانون زندگی اینه هرکی تلاش کنه خدا اون و ب هدفش میرسونه. اگ تلاش نکنی هیچ کس هیچ کاری نمیکنه برا ادم.

ب خودمم دارم میگم. 

ی بار با خودت بشین فکر کن 

اگه دوست داری درس خوندن و حاشیه رو ول کن ک بعدا حسرت نشه برات

الان وقت داری انرژی داری ۱۰ سال دیگه بیست سال دیگه میگی ای کاش اون روز این گوشی لعنتی و انداخته بودم تو چاه دستشویی  ولی به دانشگاه مورد علاقه م رسیده بودم.

ب خودمم میگم همه رو

.

شعر هیچ کس منتظر خواب تو نیست و سرچ کن شعرش و خیلی قشنگه. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول تکلیفتو با خودت مشخص کن ؟ واسه چی اومدی رشته ای که الان میخونی ؟ صرفا جوگیری بوده و همینطوری رفت ...

اولش خیلی علاقه داشتم بهش تلاش کردم بهش برسم 

شاید یکم هم جو بوده ولی واقعا دوس داشتم 

الانم دوس دارم یه بخشاییشو 

ولی درس خوندنش اذیتم میکنه ک‌ نمیتونم زیاد بخونم

میگم شاید علاقه ندارم که نمیخونم 

بخاطر ی لذت کوتاه و زودگذر( گوشی خواب خوش گذرونی) آینده خوبتون از خودت نگیر ک بعدا حسرت نخوری.خودت م ...

مرسی عزیزم 

راس میگی درسته همه اینا همش ب خودم میگم یکاری کن حسرت نخوری بعدا مث الان ک دارم حسرت دوسال پیش میخورم 

اولش خیلی علاقه داشتم بهش تلاش کردم بهش برسم شاید یکم هم جو بوده ولی واقعا دوس داشتم الانم دوس دارم ...

اها پس علاقه داری ، رشتت تجربیه فک کنم چون اکثر کسایی که میرن تجربی اولش با رویا پردازی و امید میرن بعد که حجم درسارو میبینن خودشونو میبازن ، رسیدن به هدف اراده می خواد اول باید گوشیتو بزاری کنار ، اینستا و ... حذف کنی اولش سخته اما عادت می‌کنی من خودم تازه وارد دانشگاه شدم و سال کنکور از رشته ای ک دوسش داشتم یه بت ساخته بودم و فقط و فقط حین درسخوندن خودمو تو اون دانشگاه مورد علاقم تصور می کردم و باعث میشد درس بخونم حتی به زور

مرسی عزیزم راس میگی درسته همه اینا همش ب خودم میگم یکاری کن حسرت نخوری بعدا مث الان ک دارم حسرت دوسا ...

ان شاءالله زیر سایه امام زمان بدرخشی عزیزم.

ی سال تلاش جدی

میشه یک عمر زندگی با عزت 

کمک ب مردم 

خدمت به کشور 

و بقول معروف سری توی سرها در آوردن.

سخته ولی شدنیه ....

انقدر فاز منفی میدن یک عده که آدم ترجیح میده تلاش نکنه ولی هرکی ب یک جایی رسید با تلاش بوده و زحمت.

و مطمئن باش هرکی تلاش کرد درسش و خوند متخصص رشته ش شد

کار براش هست هرجایی ک باشه

استادمون هنیشه میگفتن شما متخصص بشو واقعی درس بخون علم کسب کن برای ادم متخصص کار همیشه هست شده اون سر دنیا ولی کار هست

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)