2777
2789
عنوان

بچه بیار پایه های زندکیتو محکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 67 پست
شوهرم ازمن که ناراحت میشه بچمو اذیت میکنه تا صدام دربیاد😠بهش چیزهایی میده که گوارششو به هم میریزه.پ ...

اخی دلم سوخت برا بچه اونجایی ک سمتش میره وحشت میکنه🙁

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خیلی با حرفت موافقم چون ما تا شوهرم از سر کار بیاد سر بچه با هم دعوامون میشه خخخخ راه میره و میوفته ...

ماهم🤕تا بچه غذا نمیخوره تهدیدش میکنه اشک بچمو درمیاره.باهاش لج میکنه حرصش میده.بچمو دیوانه کرده.روزهای جمعه که خونست آرزوی مرگ میکنم ازدستش.بس که اذیتمون میکنه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما مشکل جدی با هم نداریم اما جدیدا به خاطر شرایط زندگیمون لج و لجبازیامون خیلی زیاد شده و من به شدت ...

هرکسی بنظرم خودش که زندگیش خوب یا بد میکنه گاهی تو کوتاه بیا لجش رو در نیار توهم محبتت بیشتر کن شاید اونم‌کم کم  دست از لج بازی برداشت کوتاه اومد هرچیزی با زمان قابل  حله عزیم

اره بهتر میشه ولی تا بیاد بهتر بشه بچه روانی میشه !!!درست همون سالهای ابتدایی بچه ک روح و روانش شکل ...

منم همین فکر رو میکنم ولی اخه چجوری مشکلات رو حل کنم تا میام دربارش حرف بزنم میگه بیخیال دوباره شروع نکن

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
اخی دلم سوخت برا بچه اونجایی ک سمتش میره وحشت میکنه🙁

شما فقط خوندی دلت سوخت ببین من چه حالی میشم که جلوی چشمم بابچم اینجوری میکنه😢

واقعا اشتباهه بچه دارشدن با این جور آدمها.من خیلی قاطع میگفتم نمیخوام.پشیمون بودم از انتخابم و قصدم جدایی بود.۳ سال هم مقاومت کردم ولی ناخواسته باردار شدم🙁رفتم سونو مطمئن شم که باردارم گفت بیا اینم صداقلبش😲😍

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم همین فکر رو میکنم ولی اخه چجوری مشکلات رو حل کنم تا میام دربارش حرف بزنم میگه بیخیال دوباره شروع ...

صبور باش عزیزم از مشکلات کوچیک شروع کن تا ب بزرگش برسی 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

اول باید از شوهر و زندگیت خاطرت جمع باشه از هر لحاظ بعد یه موجود دیگه ای رو به دنیا بیار،ک خدای نکرده بعد چند ماه نزنی تو سرت بگی چه اشتباهی کردم بچمو بدبخت کردم،مثل الان حال و روز من😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
شما فقط خوندی دلت سوخت ببین من چه حالی میشم که جلوی چشمم بابچم اینجوری میکنه😢 واقعا اشتباهه بچه دا ...

الهی بمیرم براش انشاالله خدا مهرتو بچتو تو دلش بندازه

الهی بمیرم براش انشاالله خدا مهرتو بچتو تو دلش بندازه

خدانکنه.خیلی دوستمون داره.حتی به جرات میگم مارو به خانوادش ترجیح داده اما اخلاقش همینه دیگه.🤕😞بلدنیست چه جوری رفتارکنه.

خدانکنه.خیلی دوستمون داره.حتی به جرات میگم مارو به خانوادش ترجیح داده اما اخلاقش همینه دیگه.🤕😞بلدن ...

عزیزممم انشاالله اخلاقشم خوب بشه 

من خیلی دلم برا بچه ها میسوزه انشاالله همه بچه ها تو ارامش باشن

بچه ها شوهر من تو یه خانواذه ای بزرگ شده که خیلی سنتی بودن من خیلی ازاد بودم ...ما هنوز یه عکس از هم نتونستیم چاپ کنیم عکسای عروسیمو همون شب از عکاس گرفت که دستش نمونه میگه اعتماد ندارم عکسمامونو چاپ مکردیم شهربازی نمیاد میگه اعتماد ندارم بریم بالا بیفتیم سینما نمیاد فیلم عروسیمو هنوز ندادیم تبدیل کنن میگه خوذم چاپگر میگیرم عکسارو چاپ کن من با این چیزاش کنار اومدم و گفتم اوکی الان میگه عروسی خوشم نمیاد بیام مهمونی به زور میاد میگه به هرکی میخواد کمک کنه قبلش دودوتا چهارتا میکنه ببینه اون چقدر براش کاری انجام داده کلا اینجوریه...میگه از الانم بگم من با شوهر ابجیت (خواهرم دبیرستانیه مجرده) از الان مشکل دارم ندیده و نشناخته ...من با باجناق جماعت ابم تو یه جوب نمیره میگه عروسیشم نمیام من چیکار کنم؟

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
استارتر چند سالته؟ اخه سنم مهمه ديگه  تا ما بيايم مشكلاتو حل كنيم صد سال گذشته 🤦🏻‍♀️

بیست و شش سالمه..شش ساله ازدواج کردم...شش ساله دارم رو رفتاراش کار میکنم