2777
2789
عنوان

بچه بیار پایه های زندکیتو محکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 67 پست
افرين  منم ي بار اولا زنگ زدم مامانم اومد  با اينكه تقصير منم بود خيلييي رفت با همسرم دع ...

انشالله نمیدونم سینما نرفتن و شهربازی نرفتن و این چیژا دغدغم نیست چون از الان میدونم بچم ازادی هایی که من داشتمو نخواد داشت یه کم اذیت میشم اونم میگم اگه ادم با سیاستی باشه همچین دل باباشو نرم میکنه ...شایدم من مجبور بشم برم با شوهرم دعوا که عه خب بذار بچم بره فلان جا ذیگه نمیدونم اخه جفت این اتفاقا رو دیدم تو اطرافیان

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
انشالله نمیدونم سینما نرفتن و شهربازی نرفتن و این چیژا دغدغم نیست چون از الان میدونم بچم ازادی هایی ...

حق داري 😔

ولي فكر اون چيزارو نكن بچه رو شايد ببره وقتي ازش بخواد 

نبره ام بزرگ ميشه خودش ميره يا باهم بريد دو تايي 

مهم تو و باباشي ك دعوا نكنيد جلو اون

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ديگه بعيد ميدونم همچين ادمي سر بچه ام بخواد دعوا درس كنه  البته اميدوارم

خدا کنه...خدا کنه به زندگی هامون دلگرم بشیم من که بد جور دلم گرفته شوهرم از من راضیه میگه من ادم خوشبختیم شاید من بازم باید کوتاه بیام...

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
حق داري 😔 ولي فكر اون چيزارو نكن بچه رو شايد ببره وقتي ازش بخواد  نبره ام بزرگ ميشه خودش مير ...

اره منم حس میکنم ادم بهتری بشیم ولی من چون محدود شدم نسبت به قبل ازدواجم شاید حساس تر شدم شاید اون حرفاشم از سر لج باشه نمیدونم 

واسه ما که بچه مثل بتن پایه هامونو محکم کرد البته من شوهرم ذلیله بچست

😁😁😁خداروشکر

اول باید از شوهر و زندگیت خاطرت جمع باشه از هر لحاظ بعد یه موجود دیگه ای رو به دنیا بیار،ک خدای نکرد ...

😔

ما مشکل جدی با هم نداریم اما جدیدا به خاطر شرایط زندگیمون لج و لجبازیامون خیلی زیاد شده و من به شدت ...

خودم تصمیم گرفتم روشم و عوض کنم

یه دنده بودنمو .. سرد بودنمو .. کج خلق بودنمو 

هما و همه رو تصمیم گرفتم عوض کنم و هر چقد اون بده من تحمل کنم و با محبت اونو هم کم کم در طول بازا زمانی طولانی مهربونش کنم 

بازم حالا ن اونقدا ولی نسبت ب قبل خیلی رفتارش با من بهتر شده

خودم تصمیم گرفتم روشم و عوض کنم یه دنده بودنمو .. سرد بودنمو .. کج خلق بودنمو  هما و همه رو ت ...

عزیزم انشالله که عشقتون روز به روز بیشتر بشه