یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه عزیزم چرا بترکیم ما آخه ؟؟؟ پر بازدید و دیدم تعجب کردم از این حجم از عقاید پوسیده
چون ممنوعه..چون تاحالا هرکیو دیدم ک خواسته تابو شکنی کنه..ریختن سرش..فش و فش کاری و تو بی حیایی...اخرشم ترکیده..تازگیا خاطرات باد معده هم ممنوع شده حتی اگه فان باشه
خدایا کمتر خلق میکردی ولی با کیفیت تروقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند
من موافقم باشما و حتی اگه دین رو بزاریم کناراز نظر عرف دخترا باید بدونن مرد ایرانی همیشه نگاه سنتی خ ...
درسته اینجا خیلی هارو دیدم ک میگن مگه جنس خریدن یعنی چی لعنت ب بکارت نمیدونم کلی حرفای دیگه اما مگه میشه دختر نجابتش رو دخترانگیش رو هرکسی ازش بگیره بعد با خیال راحت بره شوهرم کنه😐😐😐
چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر! خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر
عذر میخام الان میتونین تشخیص بدین ؟؟؟ آخه من خیلیا رو دیدم بکارتو داشته ولی اختیار مدفوع و خی ...
میدونم من تمام حرفاتون رو قبول دارم اما بخدا اگر ترس از بکارت نداشتن معلوم نبود چه بلاهای دیگه سرشون میومد همین الان نمیشه جمعشون کرد بقول شما بی اختیاری گرفتن کای ب روزی ک بکارت نباشه خدا میدونه چقدر دخترا باید پول بدن ک بچه سقط کنن و پسرا خیلی راحت برن سراع کارشون و هیچ تعهدی نداشته باشن
چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر! خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر
بنظر من نجابت کلن ربط به خود آدما داره کسی که نجیب باشه نجیبه کسی که خیر . . . ...
بعصی هارم باید ب زور اینکه جانعه بیشتر از این گند توش کشیده نشه سربراه و مطیع کرد