2777
2789
وای خدا من اینجای حرفت رو قبول ندارم ،نوار بهداشتی رو به خاطر حالت چندش آورش توی نایلون سیاه میزارم ...

نوار بهداشتی استفاده نشده که از فروشگاه میگیری چیش عق داره 🤔🤔🤔🤔

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
نوار بهداشتی استفاده نشده که از فروشگاه میگیری چیش عق داره 🤔🤔🤔🤔

آخ ببخشید من ذهنم رفت رو استفاده کرده اش ،آخه خیلی جاها میرم تو دستشویی ها همین جور تو سطل زباله افتاده یا تو نایلون روشن میندازن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوار بهداشتی

کاندوم

مسائل جنسی

طلاق

زنی که از همسرش جدا شده

شادی خانومها

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

عنوان و من اینجوری خوندم..

بیایین باهم بترکیم😂

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

تابو همین تاپیک که تو داغ ترین ها هست در مورد ستایش یه عالمه اومدن گفتن زن بیوه چرا شوهر کرد؟؟؟؟مگه گناه کرده که بیوه شده؟

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

من این رو قبول ندارم ک میگن باید بکارت برداشته بشه بشدت مخالفم پس حیا چی میشه چطوری باید دختر نجیب رو از ناهنجار جدا کرد .نریزید سرم نظر شخصیم😊😊😊😊

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر

1- عاشق شدن دختران و زنان مجرد

2- ابراز عشق کردن دختران و زنان مجرد به طرف مقابل

3- ارزان شدن یک کالا (هر کالایی میخواد باشه) در ایران

4- بیکار نبودن جوانان

5- معتاد نبودن و سیگاری نبودن جوانان

6- آموزش صحیح دیدن نوجوانان در مدرسه در موضوعات جنسی

7- به دنبال هنر رفتن برای ادامه زندگی

.

.

.

در جامعه ایی که اساسی ترین مسایل تابو هستند و حل نمیشن شما دنبال پلاستیک سیاه  یا سفید نوار بهداشتی هستین؟؟؟؟!!!!

من این رو قبول ندارم ک میگن باید بکارت برداشته بشه بشدت مخالفم پس حیا چی میشه چطوری باید دختر نجیب ر ...

من موافقم باشما و حتی اگه دین رو بزاریم کناراز نظر عرف دخترا باید بدونن مرد ایرانی همیشه نگاه سنتی خودشو برای ازدواج خواهد داشت چون به نفعشونه پس زور بیخود نزنن و کار اشتباهشونو توجیه نکنن چون آب تو هاون کوبیدنه

میبینی مردم دنبال تابو شکنی نیستن ،من یه تا پیک گذاشتم اونم برا آرامش روان ،اما هیچکس نیومد،حالا بگو مادر شوهر یا خواهر شوهر ،همه میان 

مردم دیگه دنبال عوض شدن و بهتر شدن نیستن ،آینده رها شده وهم گی به گذشته چسبیدن

میرم تو تاپیکت میبینم کلی تا پیک هست از اعصاب خردشون،اما کسی نمی ره ببینه چجوری اعصاب خرد شده رو ترمیم کنه

کسی که تو خیابون دست میزنن به بدنش باید ساکت باشه ،چون این مردم اینطور میخوان برای اینکه صدای فریاد کمک کسی رو نشنون

اینکه مردا برای کوچیکترین چیزای همسرشون تصمیم میگیرن و متاسفانه قانون هم پشتشونه.خیلی خانوما هستن تنها نمیتونن برن بیرون.درس نمیتونن بخونن سرکار نمیتونن برن فقط چون شوهر نمیزاره😕

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
الانم نميشه تشخيص داد ميرن دكتر حله

اونایی ک پول دارن اونی ک نداره ک نمیتونه بره درسته اما الان هنوز یه ترسی هست از بی ابرویی اما اگر برداشته  بشه تموم

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر