دکترش امروز گفت بخاطر این هست ک ضعف سیستم ایمنی داره وباید روی تغذیش کار کنی. چ مواد خوراکی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشه لطفا در حد اطلاعاتتون راهنمایی کنید. ممنون
عزیزم به طب سنتی رجوع کن خیلی بهت کمک می کنه.. انواع سویق ها وجود داره که باعث تقویت بدن میشه.. از بادام درختی هم غافل نشو نهایت روزی 7 تا بهش بده.. خیلی تاثیر داره
گر یارای دیدن نیکی ها را داری بدان که درونت نیکوست.. زیرا که جهان آینه تمام نمای انسانهاست..
آناناس، لیمو و میوه هایی که ویتامین سی دارن، میگو، ماهی، بادوم و گردو و ... این چیزارو میدونم🤔 آهان پیاز خام هم به شدت مفیده حتما بهش بده، اگه نمیخوره عصاره اش رو بهش بده و با قاشق هی بده بخوره، معجزه میکنه واسه سرماخوردگی
گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
من تجربه دادن شیر بز برای تقویت سیستم ایمنی به تجویز دکتر دارم بچه من بدنش ضعیف شده مدام سرما میخور بعد یک مدت که شیر بز دادم نه تنها دیگه سرما زیاد نمی خوره بله وزن ، رشدش هم بشدت افزایش پیدا کرده . فواید شیر بز برای تقویت سیستم ایمنی باور نکردی است من مزرعه شیر بز مروگل که رفته بودم شیر بز بخرم دو نفر دیدم با انها صحبت کردم گفتم شیر برای چه می خواهید هر دو گفتن برای بیماری که سرطان داره و شیمی درمانی می کند چون وقتی شیمی درمانی یا پرتو درمانی انجام می گیرد سیستم ایمنی بشدت ضعیف می شود حال برای تقویت و برگشت سیستم ایمنی به حالت عادی دکترها تجویز شیر بز کرده بودن وخیلی هم راضی بودنند. البته نه هر شیر بزی شیر بز باید طبیعی از مزرعه و تازه باشد البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست