2777
2789

در نبودش اظهار بی قراری میکردم 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

وسطِ روز درست موقعی که انتظارشو نداره و فکر میکنه من درگیرِ کارم و کلی سرم شلوغه بهش پیام میدم دوسِت دارم خانومم...

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش گل و کادو میخریدم، و‌حتما براش وقت میذاشتم که برام حرف بزنه و با تمام وجود به حرفاش گوش میکردم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من مرد بودم زن نمیگرفتم .بیکارم مگه یه عده غر غرو و چشم و هم چشم کننده و حسود و خخخخ شوخی تلخی کردما نریزید سرم یه وقت 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بهش گیر الکی نمیدادم

الویت اولم قرارش میدادم 

تو خونه بهش کمک میکردم

ب تصمیماش احترام میذاشتم

حرفای عاشقونه بهش میزدم

بهش توجه میکردم‌

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
اصلا بلد نیستم اونوقت زنم همش قهر میکرد شاید طلاقم میگرف وای مهریه هم نداشتم بدم خداروشکر مرد نشدم😂 ...

شما متاهل هستی؟ تیو زندگی مشترک هم این مدلی هستی؟ ابراز علاقه نمیکنی؟ ری اکشن شوهرت یه؟

احساس میکنم اگه مرد بودم زیاد واسم رابطه جنسی و ..مهم نبود،،علاقمو با جمله های محبت امیز ،هدیه ،،بها دادان بهش نشون میدادم

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

اگه اون زن و دوس داشتم و دوسم داشت .. 

بهش میگفتم دردت ب جونم .. تو قشنگترین زنی هستی ک دیدم .. کل روز ب فکرت بودم .. چشمات ی لحظه از جلو چشمام کنار نمیره ..

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  )