2777
2789
مثلا چجوری

نمیذاشتم هیچ کمبودی چ از لحاظ عاطفی چ روحی چ مالی چ جنسی پیدا کنه.

رابطه ایجاد کن اما وارد رابطه کسی نشو..حیوانات هم به  جفت بقیه کاری ندارن جزخوک🐷🐖...سعی کن زندگیت خوک وارنباشه،..!✋✋ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابراز علاقه همسرمو دوست دارم.  و اینکه خیلی زبون بازه. چرب زبون همیشه میتونه ارومم کنه با زبونش 

تکه کلامش همه وجودمه. 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

مرد  نیستم  که  بدونم  چکارا انجام  میدادم   ولی  مطمئنن  کتاب  زیاد میخونم  تا بیشتر با دنیای زنان  و عواطف شون  اشنا بشم     همینطور که الان  درمورد  مردان  کتاب میخونم   بتونم  اگاهی  پیدا کنم  راجع  ب همسرم 

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔

وقتی سر کار بودم بهش پیام میدادم

گاهی همینطوری بی دلیل بغلش میکردم

همیشه بهش یادآوری میگردم که دوستش دارم

وقتی مریض یا بی حوصله بود تو کارهای خونه بهش کمک میکردم 

وقتی خونوادم بهش چیزی میگفتن ازش دفاع میکردم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من اگه مرد میشدم خیلی بداخلاق میشدم میدونم همش غرغر میکردم چرا غذا اینجوریه چرا خونه ها نامرتبه چرا ...

وای منم اینجوری میشدم، در کنار اون چیزایی که تو پست قبلیم گفتم

و همیشه هم به شوهرم میگم خدا خودش یه چیزی میدونست که من مرد نشدم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نازشو میخریدم

هر چند خوب شد مرد نشدم😂😂😂اصلا منت کسی رو نمیکشم😂😂😂😂از کمتر کسی معذرت خواهی میکنم مثلا تو سایت یا فقط از چن تا دوستای واقعیم

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
شما متاهل هستی؟ تیو زندگی مشترک هم این مدلی هستی؟ ابراز علاقه نمیکنی؟ ری اکشن شوهرت یه؟

چقد سوااااال آره متاهلم ن دیگ اینجوری نیستم ولی شوهرم همیشه ابراز میکنه من ن زیاد

همه دنیام دخترم❤️
با حرف قشنگ و هدیه دادن و توجه کردن و وقت گذاشتن.  

شما اگه مرد باشین هم ، این کارها رو نمیکنید یا به ندرت انجام میدید 

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
چقد سوااااال آره متاهلم ن دیگ اینجوری نیستم ولی شوهرم همیشه ابراز میکنه من ن زیاد

خب همیشه دوست داشتم بدونم خانمایی که خیلی سرد رفتار میکنن توی زندگی و شوهراشون براشون میمیرن چه مدلین

میشه بگی چجوری رفتار میکنی؟ یعنی اون میگه عاشقتم تو ری اکشنت چیه؟

نازشو میخریدم هر چند خوب شد مرد نشدم😂😂😂اصلا منت کسی رو نمیکشم😂😂😂😂از کمتر کسی معذرت خواهی میک ...

دیگه مثلا باهاش مهربون بودم

حرفای قشنگ میزدم

دست تو موهاش میکشیدم

دست بزن نداشتم😂😂

بهش گیر نمیدیدم محدودش کنم

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)