2777
2789
عنوان

لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 40 پست
اگه خونه مال خودته مبل هم بخری خوبه.اما خوب پبل و اینا را قسطی هم میشخ برداشت ولی طلا را قسطی نمیدن

خونه خودمه .قسطی رو هم خیلی قسطاش زیاد میبندن و روشم‌خیلی میگیرن ولی خب پول بیشتری بدم کمتر قسطام‌میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر ۴ سالشه نمیدومم کی میخاد بزرگ بشه دیروز بچه ها گفتن بیش فعالی داره😒

نه خانوم، تمام اط، تمام اطرافیان من گفتم بچه بیش فعالی داره �ائم شو هم من رو داشت خودمم دیگه مطمئن شده بودم اما بردمش پیش روانپزشک تست گرفت گفت اصلاً بیش‌فعالی نداره فقط به خاطر استرس بیقراره

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
نه خانوم، تمام اط، تمام اطرافیان من گفتم بچه بیش فعالی داره �ائم شو هم من رو داشت خودمم دیگه مطمئن ش ...

بیش فعالی رو فقط دکتر میتونه تشخیص بده

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
نه خانوم، تمام اط، تمام اطرافیان من گفتم بچه بیش فعالی داره �ائم شو هم من رو داشت خودمم دیگه مطمئن ش ...

شما بردی روانپزشک.منم میخام ببرم نمیدونستم چخ دکتری باید ببرمش.اگه میشه تاپیک قبلیمو بخون دوستم شاید تونستی کمکی بهم بکنی.ببینم بچه شماهموهمین حرکاتو داشتهویانه

خونم موکت هم کشیدم کامل فرشام انداختم رو موکت کامل فرشا خونه رو پر کرده موکت مشخص نیس دیگه دوتا فرش ...

خب دیگ طلا بخر 😁همش بستگی به خودت داره عزیزم حالا اگ حرف کسی ک میاد خونت برات مهمه و اذیتت میکنه مبل بخر ولی اگ برات مهم نیس طلا بخر

غصه نخور همه چی درست میشه... 

خب دیگ طلا بخر 😁همش بستگی به خودت داره عزیزم حالا اگ حرف کسی ک میاد خونت برات مهمه و اذیتت میکنه مب ...

حرفاشون که برام مهم نیست ولی مبلم دوس دارم نظرمم از طلا خریدنه 😂😂

خونه مال خودمه.مبلم ندارم ولی فرشای خوب خریدم در عوضش حالا نمیدونم بدم پیش قسط مبل یا طلا.اخه خونمون ...

عزیزم قرار نیست تحت هر شرایطی فقط طلا بخریم جمع کنیم بعدشم شما مبل میخری نه برای مهمون برای نشستن و ارامش خودت.به نظر من هزینه کن مبل بگیر البته در همون حد پولت.به سلامتیت فکر کن طلا همیشه هست

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤