2777
2789
عنوان

لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبل ندارم.ینی بارها هم پول اومد دستما ولی خب گفتم یه پول بیشتر باشه که مبل و پرده رو باهم‌بخرم که ست ...

میگم عزیزم بازم به علاقه خودت بستگی داره اگه واقعا میخوای ی تغییری تو دکور خونه بدی قطعا مبل بخر و پول دوباره دستت اومد با پرده ست کن چون به نظر من با همین تعییرات تو خونه روحیه آدم عوض میشه و خونه از تکراری بودن در میاد تنوع گاهی اوقات لازمه 

هیچ وقت زندگی رو خیلی جدی نگیر....آخرش کسی زنده ازش بیرون نمیاد....

مبل چقدباید فکر پس اندازو سود کردن باشیم وقتی مبل نداری و اومدی باطلامقایسش میکنی حتماواجبه توزندگیت من بودم مبلمومیخریدم

یه زمانی تاجون داشتم بحث میکردم اماالان فقط ول میکنمومیرم نمیدونم پیرشدم یاعاقل یاهردو  
شوهرت نمیخره اگه بش بگی؟؟مبل چقدری دوست داری گرون یاارزون

من تنهازندگی میکنم با پسرم.مبل اگه خریدم که یه جنس خوب میخرم دیگه چون عادت دارم هرچیزیو میخاستم بخرم حتما از جنس خوبش بردارم که هم خوب کار بده همم زود خراب نشه که بعد پشیمون بشم یه دست مبل راحتی نظرمه چون پذیرایم زباددبزرگ‌نیست درحد دوتا فرش بزرگ‌ میخوره

خونه مال خودمه.مبلم ندارم ولی فرشای خوب خریدم در عوضش حالا نمیدونم بدم پیش قسط مبل یا طلا.اخه خونمون ...

وای من عاشق خونه بدون مبلم، اگه زانو درد نداشتم مبلامو رد میکردم، پشتی میخریدم😋😋

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
مبل چقدباید فکر پس اندازو سود کردن باشیم وقتی مبل نداری و اومدی باطلامقایسش میکنی حتماواجبه توزندگیت ...

اخه چون تنهام خونمم‌رفتو اومدی نیست گفتم شاید واجب نباشه خیلی دستو دلم به دکور خونه نمیره برا این پرسیدم و البته اینکه پسرمم خیلی شیطون خونه و وسایل داغون کنه بی تاثیر نیست تو دستو دل نرفتنم😂😂😂تو تاپیک قبلیم هست که چ برسر خونه وسایلم میده😂😂براوهمین توش مونده بودم طلا یا مبل

خونه مال خودمه.مبلم ندارم ولی فرشای خوب خریدم در عوضش حالا نمیدونم بدم پیش قسط مبل یا طلا.اخه خونمون ...

بنظرم اگه فرشاتون خوبه و خونتون رو پر کرده و موکت و اینا کناره هاش نمیخوره طلا بخر  به قول دوستمون اگ تونستی طلای دست دوم بخر بهتره 

غصه نخور همه چی درست میشه... 

برامنم پشتی با کناره هست همینارو هم‌پسرم داغون کرده😂😂

بذار بزرگ شه بعد مبل بخر

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
بنظرم اگه فرشاتون خوبه و خونتون رو پر کرده و موکت و اینا کناره هاش نمیخوره طلا بخر  به قول دوست ...

خونم موکت هم کشیدم کامل فرشام انداختم رو موکت کامل فرشا خونه رو پر کرده موکت مشخص نیس دیگه دوتا فرش تو پذیرای انداختم پر پذیرای شده موکت مشخص نیس ولی هروقت یکی بعد نه هرگزی هم میاد میگه وای هنوز مبل ندایر اینم هس بدبختی😒😂

خونم موکت هم کشیدم کامل فرشام انداختم رو موکت کامل فرشا خونه رو پر کرده موکت مشخص نیس دیگه دوتا فرش ...

به حرف مردم چکار داری، هرطور دوس داری زندگی کن، اینقدر خوبه، اینقدر راحتی، حال میکتی، من اینجوریم