مبل ندارم.ینی بارها هم پول اومد دستما ولی خب گفتم یه پول بیشتر باشه که مبل و پرده رو باهمبخرم که ست ...
میگم عزیزم بازم به علاقه خودت بستگی داره اگه واقعا میخوای ی تغییری تو دکور خونه بدی قطعا مبل بخر و پول دوباره دستت اومد با پرده ست کن چون به نظر من با همین تعییرات تو خونه روحیه آدم عوض میشه و خونه از تکراری بودن در میاد تنوع گاهی اوقات لازمه
هیچ وقت زندگی رو خیلی جدی نگیر....آخرش کسی زنده ازش بیرون نمیاد....
من تنهازندگی میکنم با پسرم.مبل اگه خریدم که یه جنس خوب میخرم دیگه چون عادت دارم هرچیزیو میخاستم بخرم حتما از جنس خوبش بردارم که هم خوب کار بده همم زود خراب نشه که بعد پشیمون بشم یه دست مبل راحتی نظرمه چون پذیرایم زباددبزرگنیست درحد دوتا فرش بزرگ میخوره
مبل چقدباید فکر پس اندازو سود کردن باشیم وقتی مبل نداری و اومدی باطلامقایسش میکنی حتماواجبه توزندگیت ...
اخه چون تنهام خونممرفتو اومدی نیست گفتم شاید واجب نباشه خیلی دستو دلم به دکور خونه نمیره برا این پرسیدم و البته اینکه پسرمم خیلی شیطون خونه و وسایل داغون کنه بی تاثیر نیست تو دستو دل نرفتنم😂😂😂تو تاپیک قبلیم هست که چ برسر خونه وسایلم میده😂😂براوهمین توش مونده بودم طلا یا مبل
بنظرم اگه فرشاتون خوبه و خونتون رو پر کرده و موکت و اینا کناره هاش نمیخوره طلا بخر به قول دوست ...
خونم موکت هم کشیدم کامل فرشام انداختم رو موکت کامل فرشا خونه رو پر کرده موکت مشخص نیس دیگه دوتا فرش تو پذیرای انداختم پر پذیرای شده موکت مشخص نیس ولی هروقت یکی بعد نه هرگزی هم میاد میگه وای هنوز مبل ندایر اینم هس بدبختی😒😂