سلام خانوما. من عفونت ادراری دارم یساله که خوب نمیشه هردفعه هم میرم دکتر زنان داروی خاصی نمیدن. الانم خودم فنازومکس و سیپروفلوکساسین میخورم خوب میشم ولی بعد چندبار رابطه دوباره برمیگرده. راهنماییم کنین تروخدا
عنبرنسا هم دود میدم. ولی بعد چندبار رابطه دوباره برمیگرده
همسرت عفونت نداره؟
❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
من چون عفونت ادراریم شدید بود دیواره های واژنم موقع نزدیکی سوز میکرد افتضاح جوری که از همسرم فراری ب ...
منم دوبار برگشت😢منم مث تو بودم
ولی دکترمو عوض کردم خوب شدم
خیل درد بدیه
انشالله زودی خوب بشی عزیزم
اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡  ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》 ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕
از خودم😐 اومدم سیر تازه رو حبه حبه کردم گذاشتم یخچال هر ۸ ساعت مثل قرص میندازم بالا یه لیوان آبم پشتش.دوسه روزه اینکارو میکنم دردم کمتر شده آبم زیاد میخورم اگه پری نبودم دود عنبرنسام میدادم. والا این قرصا خودشون یه جایی رو خوب میکنن یه جایی رو خراب. حالا شمام امتحان کن انشالا که خوب میشی خوبم نشدی ضرر که نداره بالاخره سیره
دکتر زنان میری؟ اخه شنیدم واسه عفونت ادراری باید پیش متخصص مجاری کلیوی رفت
نه همین عمومی
مرد بود
تعریفشو شنیدم رفتم
اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡  ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》 ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕