2777
2789
عنوان

عفونت ادراری. کمک!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 23257 بازدید | 72 پست
مگه بچتو از سر راه اوردی؟!یا اصلا از جونت شیر شدی دلرو سر خود میخوری!!؟ درسته دارو خاصی نیس ک بلایی ...

خسته شدم از عفونت ادراری. بیشتر از یساله که دارم

به زندگی زناشوییم هم آسیب میزد. از شوهرم فراری بودم دیگه گاها مجبور میشدمو بخاطرش تحمل میکردم. شوهرم بهم میگفت سردی ولی من از سوزش میترسیدم

لطف کن سریعتر برو دکتر ب سلامتی خودت و بچتم بیشتر اهمیت بده،تمتم داروها عوارض دارن،شما کاری کردب ک ...

3 ساله که ازدواج کردم. چون تو مجردیم رعایت نمیکردم عفونت داشتم بعدشم که همش دکتر میرفتم بخاطر عفونت واژن ولی همیشه سوزشو داشتم. نمیدونستم عفونت ادراریه. دو سه ماهه که متوجه شدم خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارو بخورم خوب میشم یعنی

بله ان شاالله عزیزم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
خسته شدم از عفونت ادراری. بیشتر از یساله که دارم به زندگی زناشوییم هم آسیب میزد. از شوهرم فراری بود ...

عزیزم کارهایی که گفتم بیست روز انجام بده

عفونت ادراری اگر مقاون بشه با هیچ آنتی بیوتیکی نمیره جز همین کاری که گفتم

منم داشتم کلیه هاامو از دست میدادم خدا خواست و اینجوری منو نجات داد

دیگه هم هییییییچ وقت سرخود آنتی بیوتیک نخوووور

من بچه دو تا پزشکم دارم اینو بهت میگم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
نمیدونم. فک نکنم خودش میگه علایمی نداره اصلا

مردا داشته باشنم متوجه نیستن باورکن😂

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
3 ساله که ازدواج کردم. چون تو مجردیم رعایت نمیکردم عفونت داشتم بعدشم که همش دکتر میرفتم بخاطر عفونت ...

سلام عزیزم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
سلام عزیزم قرص ارومکس بهبود عفونت و التهاب مجاری ادراری عصاره کرن بری هست بخور خوب میشی،منم چند ماه ...

سلام،ببخشید سوال داشتم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
قرص ارومکس بگیر (این قرص از گیاه کرن بری تهیه شده) این قرص واقعا درمانت میکنه گیاهی هم هست

سلام،چقد ازین قرص خوردید درمان شدید؟