2777
2789
عنوان

عفونت ادراری. کمک!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 23252 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از سرما و سرد شدنه کلیه س دردتون  منم اینجوری هستم همیشه کلیه هامو الان میبندم خیلی بهترم ...

من انگار سنگ دارم. اخه یبار هندونه خوردم بعدش کلیه هام چنان دردی گرفتن که فقط دولا میشدم. باید برم سونو

قرص ارومکس بگیر (این قرص از گیاه کرن بری تهیه شده) این قرص واقعا درمانت میکنه گیاهی هم هست

انشالله که خوب بشم. فردا میگیرم

خسته شدم از فنازومکس و سیپروفلوکساسین

انشالله که خوب بشم. فردا میگیرم خسته شدم از فنازومکس و سیپروفلوکساسین

حتما خوب میشی با این نزدیک ۶ماه مشکل داشتم بار اخر ک دکتر گف بستری شوو جنتامایسین بزنن برات،چون ب سیپروفلوکسازین دیگه مقاوم میشه بدن

حتما خوب میشی با این نزدیک ۶ماه مشکل داشتم بار اخر ک دکتر گف بستری شوو جنتامایسین بزنن برات،چون ب سی ...

وای منم الان بیشتر از یماهه این قرصارو میخورم. من از حاملگیم تا الان دارم عفونت ادراری رو

وای منم الان بیشتر از یماهه این قرصارو میخورم. من از حاملگیم تا الان دارم عفونت ادراری رو

خوب گوش کن چی میگم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
من تبریزم اینجا دکتر خوبی نمیشناسم

منم تبریزم یه بار که درد خیلی شدیدی داشتم چون دفترچه تامین اجتماعی هم داشتم رفتم ۲۹ بهمن.چون فامیلمونم اونجا کار میکنه.خلاصه ازمایش دادم هیچی نداشتم فنازومکس و فلوکستسین فک کنم داد خوب خوب شدم تو چهار روز.پولم ندادم بری بیرون کلی هزینه ازمایش هس

دکتر زنان فقط انتی بیوتیک میداد بمن

این دارو رو یه پزشک فوق تخصص مجاری ادرار داد ک استاد دانشگاه علوم پزشکی شیرازم هست

ابم زیاد بخور و بعد از رابطه هم دستشویی و دفع ادرار

برا نحوه شستن و خشک کردنتم باید جلو ب عقب باشه ک احتمالا میدونی و رعایت میکنی

عفوتت ادراری میتونه از بیماری های امیزشی هم باشه

دکتر ب من گف وقتی زیاد برمیگردن این بیماری،باید ب تنگ شدن مجاری ادرار هم شک کنیم و شوهرتم بررسی شه شاید از اون هست،پس میتونی از کاندوم استفاده کنید کمکمیکنه

عزيزم پيش يه متخصص كليه و مجاري ادراري برو

بهت دارو ميدن

يه دوز كم ولي طولاني مدت انتي بيوتيك

خوب ميشي

واسه ماها كه شرايطمون اينه و با رابطه برميگرده راه درمانش اينه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!