2777
2789

سلام منم چهار شنبه تو مرکز مام با دکتر نصر کاشت جنینانجام دادم انشااله بگیره برام

در انتظار معجزه ای که فقط خدا میتونه بسازه و نجاتم بده....خدایا شکرت برای معجزه قشنگت تو خیلی بزرگی و من بازم معجزه میخواستم😍😍😍😍😍🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم چهار شنبه تو مرکز مام با دکتر نصر کاشت جنینانجام دادم انشااله بگیره برام

سلام دوست عزیز منم شرایطم مثل شماست ممکنه راهنماییم کنید شما جنینهاتونو جابجا کردید؟و آیا انتقالتون جوابش چی شد؟

سلام دوست عزیز منم شرایطم مثل شماست ممکنه راهنماییم کنید شما جنینهاتونو جابجا کردید؟و آیا انتقالتون ...

سلام عزیزم پیامت ناخوانا س برای من متوجه نشدم اما من از بهمن به مام بردم و بلاست سه تا انتقال دادم و الحمدالله یکیش گرفت برام

در انتظار معجزه ای که فقط خدا میتونه بسازه و نجاتم بده....خدایا شکرت برای معجزه قشنگت تو خیلی بزرگی و من بازم معجزه میخواستم😍😍😍😍😍🙏🙏🙏

خدا رو شکر تبریک میگم ....ممنون از جوابت

عزیزم انشالله برای خودت باشه 

عزیزم انشالله برای خودت باشه 

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم اونجا کسی مثبت شده کدوم دکتر براتون جنینهارو انتقال دادن؟

💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟

آیا کسی میدونه این مرکز داروخانه هم داره که سرگردان نشم برا داروها؟

💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟
مرکز مام تازه راه افتاده من دکتر نصرو از توش میشناسم که خودم و دو تا از دوستام به لطف خدا و. دست ایش ...

الهی شکرررر خدا براتون نگه داره ان شالله 

منم وقت گرفتم برا ۲۹دی پیش دکتر نصر توکل برخدا 

دوستان دعام کنید خیلی ساله انتظار کشیدم

به سلامتی ان شالله باردار شدید؟ مرکز مام چطوره؟  رویان رو دیدید؟ می تونید مقایسه کنید؟ قیمت ها و رفتار و نوبت دهی و ازدحام؟