2777
2789
عنوان

چطور با روزمرگی کنار میاید عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 47 پست
ببین من حرفتو باور نمیکنم اول بگو چه زبانی بوده وبعد اعتراف کن که ولش کردی و دیگه نخوندی

چرا باید واسم مهم باشه نصفه شبی یه خانوم رندوم تو یه سایت رندوم باور می‌کنه یا نه؟😂 ولی باید بگم خیر 

انگلیسی رو تموم کردم تدریسش هم میکنم  چینی رو هم شروع کردم در حال تحصیلم قصد ول کردنشم ندارم 

نه هیچ اشکال نداره مهم تداوم داشتن اگه بخواهی یهو روزی ۷ ساعت وقت بزاری بعد یک ماه الی دو ماه ول می ...

من شاید چون زیاد وقت میذارم یهو ولش میکنم.

می چسبم به یه کلاسی و هی سرش وقت میذارم یهو میگم که چی و کلا رهاش میکنم!

از فردا دوره های آنلاینی که خریدم و ندیدم رو سعی میکنم نیم ساعت در روز ببینم. البته اگه این جمله لعنتیه: خب تهش که چی بشه

دست از سرم برداره و باعث نشه دوباره ولشون کنم.

تازه من مهمونی یا ماجرا و مشکلی پیش میاد نمی تونم به برنامم برسم ناامید میشم و دیگه نمیرم سمتش:/

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شاید چون زیاد وقت میذارم یهو ولش میکنم.می چسبم به یه کلاسی و هی سرش وقت میذارم یهو میگم که چی و ک ...

جواب اخر تهش چی میشه رو بده من مثلا هدف هام اینجور برای رسیدن به کار مورد علاقه و درامد وقتی میگم اخرش چی میشه جوابم اینه به استقلال مالی می رسم اول جواب این سوالت و بده تو ذهنت این مسائله رو حل کن  مثلا ورزش می رم میگم تهش چی میشه خب عضلاتم قوی میشه پادرد نمیشم  و هر چیزی که انتخاب کنی تهش یک چیزی می خوای ازش اون و جواب بده اول

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

اره واقعا فرق داره ولی چیزی که هست خستگی رو داره ها... اونجوری رویایی باعث نمیشه هیچی حس نکنی، خستگی ...

چقد خوب. هر چیه از وضعیت الان من خیلی بهتره که گلای قالی رو میشمرم و نسبت به همه چی انگیزمو از دست دادم و هی برمیگردم در مورد گذشتم فکر میکنم که مثلا کاش اینکار میکردم کاش اونکارو نمیکردم!

راضیم از خستگی خوابم ببره تا توی منجلاب روزمرگی دست و پا بزنم و فرو برم.

پس میشینم برای آزمون استخدامی می خونم 

چرا باید واسم مهم باشه نصفه شبی یه خانوم رندوم تو یه سایت رندوم باور می‌کنه یا نه؟😂 ولی باید بگم خی ...

افرین به این پشتکار و انگیزه. ایول ولش نکن. من آلمانیو نصفه ول کردم الانم که یادم میفته حسرتو میخورم

چقد خوب. هر چیه از وضعیت الان من خیلی بهتره که گلای قالی رو میشمرم و نسبت به همه چی انگیزمو از دست د ...

به نظر منم بهترین کار رو میکنید 

به هر حال که بیکاری حس بد و احساس گناه داره حداقل اگه قراره شرایط سختی داشته باشید یه چیزی باشه که تهش به چیزی برسه وگرنه روزمرگی که هر شب می‌خوابیم فرداش عیناً تکرار میشه هیچ تغییری قرار نیست بکنه 

جواب اخر تهش چی میشه رو بده من مثلا هدف هام اینجور برای رسیدن به کار مورد علاقه و درامد وقتی میگم اخ ...

آره به قول کتاب انسان در جستجوی معنا:باید جواب چراییه کارم رو بدم که چگونگیش برام قابل انجام بشه.فکر خوبیه. مرسی ازت.

فک میکنم یه مدت زیاد در مورد فلسفه زندگی و مرگ و دنیا و دلیل زیستنمون مطالعه کردم، بهونه داده دست ناخودآگاهم و روم تاثیر منفی گذاشته 

به نظر منم بهترین کار رو میکنید به هر حال که بیکاری حس بد و احساس گناه داره حداقل اگه قراره شرایط سخ ...

آخ گفتی. یعنی این جمله آخرت هر روز هزاران بار توی ذهن می چرخه.

باید دست به کار شم. ممنون ازت

آره به قول کتاب انسان در جستجوی معنا:باید جواب چراییه کارم رو بدم که چگونگیش برام قابل انجام بشه.فکر ...

و یک چیز دیگه هیچ وقت خودت سرزنش نکن هر وقت نتونستی مثلا حسش نبود کاری رو انجام بدی انجام نده بخودت استراحت بده و بابت استراحت و وقفه ای که میفته خودت و سرزنش نکن چون بعد استراحت و وقفه با انرژی بیشتر بر می گردی /موفق باشی امیدوارم به همه ی اهدافت برسی😍

افرین به این پشتکار و انگیزه. ایول ولش نکن. من آلمانیو نصفه ول کردم الانم که یادم میفته حسرتو میخورم

مرسی از تعریفتون 

راستش ساعت چهار صبح صحبت با شما خیلی انرژی خوبی داشت خیلی قشنگ و فصیح می‌نویسید جدا انگار یه نوری آدم پشت نوشته هاتون حس می‌کنه، چیزی که اینجا تو هر تاپیکی دیده نمیشه 

امیدوارم خیلی زود از این حس بدی که دچارش هستید خارج شید

شبتون بخیر باشه

و یک چیز دیگه هیچ وقت خودت سرزنش نکن هر وقت نتونستی مثلا حسش نبود کاری رو انجام بدی انجام نده بخودت ...

من همیشه در حال سرزنش خودمم متاسفانه.

هیچوقت انگار برای خودم کافی نیستم

مرسی از تعریفتون راستش ساعت چهار صبح صحبت با شما خیلی انرژی خوبی داشت خیلی قشنگ و فصیح می‌نویسید جدا ...

ممنونم. هم فکری و دلگرمیای شما بهم شوق شروع کردن داد. ممنون که وقت گذاشتید و صادقانه راهنماییم کردین. امیدوارم زندگیتون هر روزش در مسیر پیشرفت و پر از انرژیه مثبت باشه

من همیشه در حال سرزنش خودمم متاسفانه.هیچوقت انگار برای خودم کافی نیستم

اینکار و نکن احتمالا کمالگرایی رو خودت کار کن مطمعنم همین الان از خیلی ها جلو تری