2777
2789
عنوان

گرفتاری شدم نمیتونم بخوابم

173 بازدید | 16 پست

خونه مادرشوهرم ایناییم الان بیدار شدن زن و شوهری دارن صبحونه نیخورن فازشونو درک نمیکنم😂با صدای بلند ما هم تو اتاق خوابیم شوهرم ناله و خروپفش داره کر میکنه منو پسرم غلت میزنه دست و پاش تو دهنمه اسیری شدم بخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید گشنشون شده خونه خودشونه چیکارشون داری ، شوهرتم تکون بده خرخرش کم شه .یجوری میگی انگار اولین باره با شوهر و بچت اشنا شدی😂

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

صبحونه رو مگه ۷،۸ صبح نمیخورن الان سحریه که 😐🤣

چه میدونم بخدا خل شدم میگم رد دادن سر پیری😂😂😂😂😂😂

الان کی صبحونه میخوره اخه بگیرین بخوابین دیگه برقارم روشن کردن بلندم حرف میزنن

شاید گشنشون شده خونه خودشونه چیکارشون داری ، شوهرتم تکون بده خرخرش کم شه .یجوری میگی انگار اولین بار ...

چیکار دارم بسم الله  اینجوری نبودن برقارم روشن کردن انگار براشون ۷ صبحه برام جای تعجب بود شوهرمم سرما خورده خرو پفاش امشب بیشتر  شده 

چیکار دارم بسم الله اینجوری نبودن برقارم روشن کردن انگار براشون ۷ صبحه برام جای تعجب بود شوهرمم سرم ...

شاید ساعت اشتباه دیدن😅😅بخدا دیدمااا یه پیرزن بود خونمون خواب بود ساعت ۱۲:۲۵بود فک کنم. پا شد فک کرده بود ۵ صبح ،رفت وضو گرفت اومد نماز صبح بخونه😃 

البته منم دیشب این موقع گشنم شد پاشدم کره مربا خوردم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

شاید ساعت اشتباه دیدن😅😅بخدا دیدمااا یه پیرزن بود خونمون خواب بود ساعت ۱۲:۲۵بود فک کنم. پا شد فک کر ...

نه بابا برقارم روشن کردن الان بلند حرف میزنن از گذشته ها میگن منم نخوابیدم امشبو کلا فردا تمام سردردم و کلافه 

اخه برقا هم روشنه نور میزنه تو اتاق خوابم پرید کلا فردا سردردم اصلااااااا نخوابیدم

پاشو برو بگو اگه ممکنه چرا هارو خاموش کنید نصف شبه چرا رو دروایسی داری من سر خوابم با هیچ کسی رودروایسی ندارم وسط خواستگاری خیلی کم خواب بودم مهمون ها هم قصد رفتن نداشتن اخر سر گفتم با اجازه من میرم بخوابم اینو گفتم رفتم تو اتاقم درم بستم خوابیدم به هر کی میگم باور نمیکنه😅