2777
2789
عنوان

سقط غیر قانونی توسط ماما

| مشاهده متن کامل بحث + 37772 بازدید | 50 پست
عزیزم چطور انجام داد. هیچ عوارضی نداره بعدا. چون من بچه اولمه نمیخوام برا رحمم مشکلی پیش بیاد 

من ديگه انقدر كه سونو دادم گفتم شايد يع اميدي باشه واسه نگهداشتنش از هفته ي ٢٠رد شدم هيج جاهم بهم مجوز نميدادن ديگه  من سركلاژم بودم دكترم مجبور شد كيسه آبمو  پاره كنه من رحمم دوشاخه خودمم طبيعي نميخواستم يه شب بينارستان خوابيدم فرداش دكترم سزارينم كرد البته شما طبيعي زايمان كن كه بعدش راحت باشي من خيلي درد كشيدم منم بچه ي اول و بارداري اولم بود الانم دارم اقدام ميكنم دوباره مشكل بچه ي شما چيه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ديگه انقدر كه سونو دادم گفتم شايد يع اميدي باشه واسه نگهداشتنش از هفته ي ٢٠رد شدم هيج جاهم بهم مج ...

ان تی ۷ بود و سیستیک هیگروما داره.

کیسه ابتونو چه جوری پاره کردن؟

پزشک قانونی میگه جواب آمینوسنتزم بیاد بازم ما تبصره داریم مجوز نمیدیم. در صورتی که همه میگن سونو خی ...

بالاخره با آمنیوسنتز جواب میدن دیگه...هزینه شو کنین چون هرکس دیگه ای بخواد غیرقانونی سقط کنه بازم همون هزینه رو میگیره چون اگه دولت متوجه بشه در واقع جرم قتل عمد رو براش مینویسن

من ديگه انقدر كه سونو دادم گفتم شايد يع اميدي باشه واسه نگهداشتنش از هفته ي ٢٠رد شدم هيج جاهم بهم مج ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی درباره سقط کردنت چطور کیسه ابتو پاره کرد

رفتم رو تخت دراز كشيدم دستشو كرد تو واژنم اول سركلاژمو باز كرد بعد كيسه ابو پاره كرد

عزیزم میشه یه کم بیشتر توضیح بدید من هفته بیست و چهارم و بچم مشکل داره میتونم کاری بکنم؟لطفا کمک کنید😔

عزیزم دوباره ان تی ۶.۶ بود اخرینم بارم رفتم ۷ شده بود جدا ان تی خطرناک سیستیک هیگروما هم دیده شده چن ...

عزیزم میشه بگید شما آخرش چیکار کردید؟

منم شرایط مشابه شما رو دارم و می‌خوام همین کار رو کنم 

ممنون میشم جواب بدین

عزیزم میشه یه کم بیشتر توضیح بدید من هفته بیست و چهارم و بچم مشکل داره میتونم کاری بکنم؟لطفا کمک کنی ...

سلام میشه بگید چیکار کردید 😢

ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت                  برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش ....    (کاربر  قدیمیم😊💚)

من رفتم مطب یه ماما بهم قرص داد مصرف کردم اصلا تاثیری نداشت.دیگه واقعا ناامید بودم ازهمه جا تا شماره یه خانم مامارو داخل همین نی نی سایت دیدم که ازشون خیلی تعریف کرده بودن باهاشون تماس گرفتم واقعا صحبتاشون اطمینانم رو جلب کرد و بهشون سفارش دادم چندساعته بدستم رسوندن و استفاده کردم و چندساعت بعد به خونریزی افتادمو بادفع لخته جنسن دفع شد.واقعا یه باری ازدوشم برداشته شد چون توی خیلی شرایط بدی بودم بابچه ۱ساله.واقعا خداخیرش بده هرکس شمارشو گذاشت که کمکی به من کرده باشه و تااخرعمر دعاگوی ایشون هستم شماره خانم مامارو میذارم هرکس توی شرایط من بود.۰۹۳۸۵۲۸۳۹۱۷خانم حسینی

من رفتم مطب یه ماما بهم قرص داد مصرف کردم اصلا تاثیری نداشت.دیگه واقعا ناامید بودم ازهمه جا تا شماره ...

چه قرصی دادن؟ 

چند روز مصرف کردین؟ 

حالتون چطور بود؟ 

نیاز به مراقبت داشتین یا خودتون کار هاتونو انجام دادین؟