2777
2789
عنوان

سقط غیر قانونی توسط ماما

| مشاهده متن کامل بحث + 37772 بازدید | 50 پست

من خودم هفته ی پیش تو ۷هفته سقط کردم با قرص یاهمون شیاف.قرصم از ی ماما تهیه کردم ک دوستم پارسال ازش‌خریده بود خیلیم راضی بود.هم قرصشو نشون متخصص دادم گفتن اصله هم روش مصرف رو خودشون کامل بهم توضیح دادن و موقع مصرفم دلسوزانه همراهیم‌کردن.سقطمم کلا ۴ساعت شد هیچکسم پیشم نبود.خیلی راحت تراز اونی بود ک تو سایتا خونده بودم و ترسونده بودنم.

شمارشو میزارم برای کساییکه لازم دارن و دنبال ی ادم مطمعنن بلکه بتونم یکم از لطفشونوجبران کنم(09368276195)

من رفتم مطب یه ماما بهم قرص داد مصرف کردم اصلا تاثیری نداشت.دیگه واقعا ناامید بودم ازهمه جا تا شماره ...

امیدوارم هرچی ازخدامیخاین بهتون بده.من هم دوبار ازخانم حسینی عزیز تهیه کردم و خودم پرستار هستم و به متخصص بیمارستانمون نشون دادم اصالت دارو و همچنین روش ایشون رو تایید کردن و ایشون رو میشناختن و مطمئن شدم که ماماهستن و مثل خیلیا دلال و فروشنده دارو که خودشون رو پزشک معرفی میکنن نیستن.امروزم سونو دادم خداروشکر رحمم کاملا پاک شده بود.من که یادم نمیره چه شرایط سختی داشتم و خانم حسینی به فریادم رسیدن خدا بچشونگهداره براش که سریع دارو رو برام ارسال کردن وبا درک و دلسوزی کامل همراهیم کردن.ایشون حجم تماس ها و پیام هاشون زیاده تماس گرفتین پاسخگونبودن نترسین چون خودمم واقعا ترسیدم ولی براشون پیام بذارین دراسرع وقت جوابگو هستن.امیدوارم هرکسی که توی شرایط من و بقیه دوستانی که ایشون رو معرفی کردن استرس نکشن و ازاول رفع مشکلشون روبه مامای کاربلد بسپارن.شمارشون09385283917

بگین خانم فلاحی پرستار معرفی کردن تا متوجه باشن قدردان محبتشون هستم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما سقط جنین حرام بزرگی هست صرف ناقص بودن مجوز شرعی سقط نیست

یعنی یه بچه ناقص به دنیا بیاریم که هم خودش زجر بکشه هم پدر مادر 

چون حرامه و غیره شرعی

خدا عقل داده به ادم یه موجود رو میاری این دنیا که زندگی کنع نه هروز و هر ساعت زجر بکشه

سلام استارتر عزیز ، شما سقط کروین ؟؟؟ منم مشکل شمارو دارم پزشکی قانونی مجوز نداد مجبورم برم پیش ماما ... تو رو خدا عزیزم جوابمو بده ... بعدش باردار شدی ؟؟؟ بعد سقط ...؟ 

از تقص جنین مطمینم چون پروندمو دکترای خیلی خوب بررسی کردن اصلا امیدی ندادن و میگن خطرناکه منشی یه دک ...

سلام من ماما هستم

نه عزیزم مشکلی نداره منتها اگه کسی باشه ک برات انجام بده معمولا ما خودمون قبول نمیکنیم اینکارو انجام بدیم.

خانوما سقط جنین حرام بزرگی هست صرف ناقص بودن مجوز شرعی سقط نیست

چرا عزیزم؟ اگر باعث عسر و حرج مادر یا جنین باشه بدنیا اومدنش تا تایم مشخصی مجوز شرعی داره. 

البته اونطور ک من خوندم. باز هم استارتر برای اطمینان، تحقیق کنن

مرجع من سیستانی هست 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

سرکار خانم شما چرا ندیده و نشناخته تبلیغ کسیو میکنید تلفنشو میزارید کلی هم ازش تعریف میکنید دیروز از این پست شما تلفن برداشته شده با این خانم تماس گرفته شده مبلغ پونزده ملیون تومن به کارتشون واریز شده که برن کار انجام بدن متاسفانه گوشیشون خاموشه البته که ادرسشو و مشخصاتشو پیدا کردم نمیزارم از گلوش پایین بره ولی شما در قبال این کلاهبرداری مسول هستید 

من رفتم مطب یه ماما بهم قرص داد مصرف کردم اصلا تاثیری نداشت.دیگه واقعا ناامید بودم ازهمه جا تا شماره ...

سرکار خانم شما چرا ندیده و نشناخته تبلیغ کسیو میکنید تلفنشو میزارید کلی هم ازش تعریف میکنید دیروز از این پست شما تلفن برداشته شده با این خانم تماس گرفته شده مبلغ پونزده ملیون تومن به کارتشون واریز شده که برن کار انجام بدن متاسفانه گوشیشون خاموشه البته که ادرسشو و مشخصاتشو پیدا کردم نمیزارم از گلوش پایین بره ولی شما در قبال این کلاهبرداری مسول هستید 

سلام دوستان من تو همین سایت و تاپیک ها با خانم سهیلی اشنا شدم شمارش گذاشته بودن من تو عقد باردار شدم 8هفته  زنگ زدم بهشون ی هفته پیش قرص سایتوتک ازش گرفتم خودشون ماما هستن مطبش تو میدان ولیعصر سقط کردم داروشون اصل بود بردمش پیش دکتر داروخانه اشنا داشتم خودشون بهم مشاوره داد سقط کردم خداروشکررفتم سونو بقایا نداشتم یه دنیا ممنونم ازشون شمارش میزارم شاید کمکی کرده باشم 09197141487 واتساب داره . . . . 09396739642 ولی این در دسترس همیشه خیلی مهربون ازش کمک بگیرید