2777
2789
عنوان

سقط غیر قانونی توسط ماما

| مشاهده متن کامل بحث + 37772 بازدید | 50 پست

سلام دوستان من تو همین سایت و تاپیک ها با خانم سهیلی اشنا شدم شمارش گذاشته بودن من تو عقد باردار شدم 8هفته  زنگ زدم بهشون ی هفته پیش قرص سایتوتک ازش گرفتم خودشون ماما هستن مطبش تو میدان ولیعصر سقط کردم داروشون اصل بود بردمش پیش دکتر داروخانه اشنا داشتم خودشون بهم مشاوره داد سقط کردم خداروشکررفتم سونو بقایا نداشتم یه دنیا ممنونم ازشون شمارش میزارم شاید کمکی کرده باشم 09197141487 واتساب داره . . . . 09396739642 ولی این در دسترس همیشه خیلی مهربون ازش کمک بگیرید

عزیزم  زنگ بزن خانم سهیلی ازش کمک بگیر من از ایشون دارو گرفتم قرص سایتوتک برام تهیه کرد فرستادبرام سقط کردم و خداروشکر الانم حالم خوبه و بقایا نداشتم الان شمارش میزارم بهش زنگ بزن ازش مشاوره بگیر 09396739642

البته واتسابم داره 09197141487

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم هرچی ازخدامیخاین بهتون بده.من هم دوبار ازخانم حسینی عزیز تهیه کردم و خودم پرستار هستم و به ...

منم ازخانم حسینی ک از6سال پیش داخل سایت معرفیشون کردن تهیه کردم و واقعا راضی بودم.برام ارسال کردن شهرستان و نشون متخصص دادم چون خودم هم پرستار هستم و ایشون اصالت دارو رو تایید کردن.دستتون درد نکنه

[QUOTE=338109659]منم ازخانم حسینی ک از6سال پیش داخل سایت معرفیشون کردن تهیه کردم و واقعا راضی بودم.برام ارسال کردن شه ...[/QU

خداروشکر به واسطه خانم حسینی عزیز منم مشکلم حل شد.خدا خیرتون بده به هرچی میخاین برسید شمارشون 09385283917