2777
2789
عنوان

سقط غیر قانونی توسط ماما

37772 بازدید | 50 پست

سلام خانما، تا الان چندین بار سونو ان تی انجام دادم وضعیتم جنینم خیلی خطرناک بوده با چندین دکترم مشورت کردم گفتن سقط کن ولی پزشک قانونی به راحتی مجوز نمیده و اذیت میکنه تا زمانم بگذره نتونم سقط کنم. دو نفر بهم پیشنهاد دادن ماما کیسه آبتو پاره کنه بعد برو سقط کن. 

خواستم بپرسم اطلاعاتی درباره اینطور سقط کردن دارین کمکم کنید ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مطمئن هستین در نقص جنین  و تصمیمتون هم جدی هست برین  مطبشون شاید یکیشون زیربار رفت 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
چه مشکلی دارین؟؟؟

عزیزم دوباره ان تی ۶.۶ بود اخرینم بارم رفتم ۷ شده بود جدا ان تی خطرناک سیستیک هیگروما هم دیده شده چند تا دکتر گفتن خطرناکه سقط کن ولی پزشک قانونی اجازه نمیده دیگه خسته شدم بهم پیشنهاد دادن که ماما کیسه آبتو پاره کنه بعد برو راحت سقط کن

عزیزم دوباره ان تی ۶.۶ بود اخرینم بارم رفتم ۷ شده بود جدا ان تی خطرناک سیستیک هیگروما هم دیده شده چن ...

خب چرا آمینوسنتز انجام نمیدین؟؟؟جواب آمنیوسنتز هم دقیقه هم اینکه پزشکی قانونی قبول میکنه منم سر قبلیم سندروم داون بود و جواب آمنیوسنتز همون رو مجوز رو گرفتم

اگر مطمئن هستین در نقص جنین  و تصمیمتون هم جدی هست برین  مطبشون شاید یکیشون زیربار رفت&nbs ...

از تقص جنین مطمینم چون پروندمو دکترای خیلی خوب بررسی کردن اصلا امیدی ندادن و میگن خطرناکه منشی یه دکتر بهم شماره ماما داد ولی خواستم بدونم عوارض و مشکلی نداره

از تقص جنین مطمینم چون پروندمو دکترای خیلی خوب بررسی کردن اصلا امیدی ندادن و میگن خطرناکه منشی یه دک ...

انشالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد و زود سرپا میشی و بعدا یه کوچولوی سالم به دنیا میاری نگران نباش به خدا اعتماد کن دوست من

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خب چرا آمینوسنتز انجام نمیدین؟؟؟جواب آمنیوسنتز هم دقیقه هم اینکه پزشکی قانونی قبول میکنه منم سر قبلی ...

پزشک قانونی میگه جواب آمینوسنتزم بیاد بازم ما تبصره داریم مجوز نمیدیم.

در صورتی که همه میگن سونو خیلی بده باید سقط کنی و ارزش هزینه آمینو رو نداره