2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده از نظر روحی

143 بازدید | 21 پست

اعتماد بنفسم داغون شده اصلا روم نمیشه از اتاقم بیرون برم ، حتی روم نمیشه دیگه با کسی رودر رو بشم حرف بزنم ....

حتی دیگه نمیتونم تمرکز کنم درس بخونم 

از اینکه خانوادم یوقتایی عصبی میشن تخریبم میکنن ناراحتم حتی نمیتونم دیگه باهاشون حرف بزنم ... 

حتی یه وسیله ای لازم داشته باشم خودم نمیتونم بردارم از بس داغون شده اعتماد بنفسم ...

اصلا خودمو مثل یک گاو میبینم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت عزیزم همه مون تجربه کردیم این حالو اگه خواستی بگو دردت چیه و چی باعثش شده

خودم دلیاش تو بچگی ضربه روحی زیاد خوردم و روحیه آسیب پذیر و بشدت حساس دارم و اعتماد بنفس و عزت نفس پایینی دارم و با کوچیکترین حرف نابود میشم و اعتماد بنفسم اگر صفره میشه منفی 

خودم دلیاش تو بچگی ضربه روحی زیاد خوردم و روحیه آسیب پذیر و بشدت حساس دارم و اعتماد بنفس و عزت نفس پ ...

عزیزم چند سالته؟  رابطه ت با خانوادت چطوره 

تو بچگی خانوادت باهم دعوا زیاد داشتن؟ 

عزیزم چند سالته؟ رابطه ت با خانوادت چطوره تو بچگی خانوادت باهم دعوا زیاد داشتن؟

عزیزم من شرایط خانوادگی خاصی دارم و چندبار از بچگی تاحالا تغییر کرده 

مادرم ازدواج کرده با آقای یکه دوتا پسر بزرگ داره ۲۰ ساله و ۲۵ ساله، .. خیلی تو خونه سختمه، معذب هستم بالاخره ... نتونستم عادت کنم و اذیت میشم ... 

چون تمرکزم از بین رفته، 

عزیزم من شرایط خانوادگی خاصی دارم و چندبار از بچگی تاحالا تغییر کرده مادرم ازدواج کرده با آقای یکه د ...

عزیزدلم چقد شرایط سختی رو گذروندی😞😞😭😭😭

اذیتت میکنن باهات اون مرد و پسراش؟  یا خودت ناخوداگاه معذب میشی

عزیزم چند سالته؟ رابطه ت با خانوادت چطوره تو بچگی خانوادت باهم دعوا زیاد داشتن؟

دعوا نه ولی الانش یوقتایی عصبی میشن تخریبم میکنند تو عصبانیت و با توجه ب شخصیت حساس و روحیه آسیب پذیری که دارم ..

چون من در حالت عادی که همه تعریف کنند اعتماد بنفس ندارم چه برسه کسی تخریبم کنه بدتر بدتر میشم 

کارشون اشتباه

عزیزدلم چقد شرایط سختی رو گذروندی😞😞😭😭😭اذیتت میکنن باهات اون مرد و پسراش؟ یا خودت ناخوداگاه معذ ...

نه عزیزم خودم معذب میشم ولی خب یوقتایی زیاد حرف میزنم راجب اینکه نمیتونم تحمل کنم عصبانی میشن و میگن گمشو بیرون می‌خوایم بخوابیم ...

... منم آستانه تحملم لبریز شده عزیزم 

نه عزیزم خودم معذب میشم ولی خب یوقتایی زیاد حرف میزنم راجب اینکه نمیتونم تحمل کنم عصبانی میشن و میگن ...

میفهممت 

خانواده همه چیزه یه بچه س... امنیتش... پناهش....  اعتماد به نفسش.... همه ی اینارو یه بچه و دختر از خانوادش میگیره مخصوصا تو کودکی