2777
2789

بچه ها

من یه اخلاقی دارم ک حتی ۵۰۰ تومن تک تومنی نمیزارم ب کسی بدهکار بمونم کرایه حساب کردنی همون لحظه پول خودمو میدم

تعارف هم ندارم با کسی!!!

همیشه دونگی حساب میکنیم بیرونا👩

.

رفتیم بیرون ۳  تایی (صمیمی ایم)

خوراکی و اینا خریدیم شد

کلش رو فاطی حساب کرد قرار شد تقسیم۳ کنیم که شد نفری۲۵

تولد ساحل بود 

این دوستم (فاطی) گفت کیک میگیرم میبریم

من تو راه رفتنی همون لحظه ۲۵خودمو دادم +کرایه خودم

اونیکی دوستم( ساحل)بهش نداد پول نقد نداشت

حالا فاطی پیام داده دونگت رو ندادی ها!!!

ما صمیمی ایم یه طوری برخورد کرد قلبم شکست

ب کیک ۱نیم کیلویی ۵۰ هزار داده

تقسیم بر خودم و خودش کرده

میگه ۲۵ کرایت +۲۵ کیک 😂😂😂

!!!!!!!!

حالا همش رو نخوردیم اونجا انداختش بیرون!!

اولین بار نیس، یه رفتارهایی ادم میبینه میگه برای کیا وقت میزارم...  

از این دوستا کم نداشتم چرا اخه!!؟

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساب حسابه دیه هرکی دونگ خودشو باید بده دیه ناراحتی نداره

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

ادم های دور برت رو بشناس هر کسی لیاقت دوستی نداره

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
وا خب مگه نمیگی سه نفر بودین.چرا تقسیم بر دو کرده

خب نمیشه که اون بیاره پول کیک تولدشو بده 

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

ول کن بابا مگه نمیگی همیشه دونگیه خو حساب کن بره دیه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من رفیقم اینقدر پول قرض دادم ایقدر گشتیم و همش من پول کرایه و خوراکی میدادم ولی یکبار رو خودش نیورد یکبار اون چیزی گرفت بی رو دروایسی ازم گرفت در حالی من خودم خواستم پول بهش بدم ازش خیلی ناراحت شدم باهیچکسم دوست نیستم کلی دورمو خالی کردم از آدما اینجوری خیلی راحت ترم 😊