2777
2789
عنوان

سفر حج

21 بازدید | 3 پست

دوستان به امید خدا ۲۵ آبان عازم سفر حج هستم و نگران عادت ماهانه ام هستم چون خیلی یهویی پیش اومد متاسفانه قری مصرف نکردم چون همیهش دروسبلا به تجویز دکترم مصرف میکردم دو ماهه که قطعش کردم و ۲۰ مهر عادت شده ام و حدودا هم ۱۰ روز طول کشید اینبار لکه بینی داشتم روز های آخر به نظرتون من تا رفتنم پریود میشم یا نه ؟ و اینکه برای جلوگیری از پریود شدنم چیکار میشه کرد میترسم مجدد قرص بخورم و بدتر دیر بشم یا به خونریزی بیافتم 

همین الان برو دکتر زنان قرص داره حتی یک هفته هم مونده باشه دکتر زنان می‌تونه

اخه طبق پیش بینی خودم باید حدودا ۱۸ آبان پریود بشم چون معمولا چند روز هم زودتر میشم به نظرتون منتظر نمونم ببینم چی میشه از الان ینی اقدام کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه طبق پیش بینی خودم باید حدودا ۱۸ آبان پریود بشم چون معمولا چند روز هم زودتر میشم به نظرتون منتظر ...

منتظر نمون برو دکتر زنان 

من قرص نخوردم سفر حج از استرس بد گذشت 

همش میگفتم الان میشم میشم 

بازم دو روز قبلش یه عالمه قرص قوی خوردم تا نشدم 

شما این ریسک رو نکن 

اون مناطق بهشته 

قشنگ راحت برو دکتر