بچه ها من قبلا مثلا ده سال پیش جراحی کردم حالا یکم از فرم نوک بینیم خوشم نمیاد .خواهر همسرم تازه تخصص فک و صورتشو گرفته مثلا نزدیک دو ساله داره کار جراحی بینی انجام میده و ترمیمی هم تازگیا قبول میکنه حالا همسرم میگه برو پیشش اگه میخوای ترمیم کنی.من دوست ندارم میترسم بزنه خرابش کنه بعد یقه کیو بگیرم.چطوری بگم نمیخوام اون عملم کنه و برم دنبال یه دکتر دیگه که بهشون بر نخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عه نرووو پس من فک کردم متخصص گوش و حلق و بینیه...میزنه تنفستو خراب میکنه خدایی نکرده
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
کاراش چطوره ؟ اگه خوبه چ اشکالی داره بری پیشش ؟اما اگه بده خب نرو بگو چون هزینه عملو نمیگیره ترجیح م ...
کاراش والا خیلی معمولین ولی خودشون از بس تعریف میکنن جای حرف نمیزارن از نظرشون کار کل دکترای دیگه اینجا افتضاحه.میترسم برم پیش یکی دیگه بزنه خراب کنه تا اخر عمر مسخرشون بشم.دوراهی بدی هستم
عه نرووو پس من فک کردم متخصص گوش و حلق و بینیه...میزنه تنفستو خراب میکنه خدایی نکرده
متخصص فک و صورت عمل بینی هم انجام میده من یکیو میشناسم تو شهر خودمون تازه کاره کارای بینیش فوق العادن ...یکی دونفر که میشناسم و رفتن پیشش کاملا راضی بودن
ولی خب من خودم کلا پیش دکترای تازه کار یا غیر معروف نمیرم اگه فامیل باشه هم که عمرااااا 😁