2777
2789
عنوان

شما بینیتونو میدید خواهر شوهر عمل کنه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 56 پست
آره خیلی تو کار فانتزیه من طبیعی میپسندم

خوب به شوهرت بگو سبک کارشو نمیپسندم 

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم بینیم رو دستش نمیدادم.  به این فکر کن حتی یه درصد اگه خوب نشد ، حتی نمیتونی گله کنی. ...

منم از همین میترسم.خرابم بشه نمیشه بری یقشو بگیری یا بگی درستش کن تو سرت فرو میکنن که خوبه

کاپوچینو هستم. بازگشت غرور آفرین به سایت،     
تخصص فک و صورت؟ دندونپزشکه خواهر شوهرت ؟ راستش من کلا پیش دکترای تازه کار نمیرم ...شما رو نمیدون ...

دندونپزشک بود تخصصو فک و صورت گرفت شانس من😑

دندونپزشک بود تخصصو فک و صورت گرفت شانس من😑

عه نرووو پس من فک کردم متخصص گوش و حلق و بینیه...میزنه تنفستو خراب میکنه خدایی نکرده

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
کاراش چطوره ؟ اگه خوبه چ اشکالی داره بری پیشش ؟اما اگه بده خب نرو بگو چون هزینه عملو نمیگیره ترجیح م ...

کاراش والا خیلی معمولین ولی خودشون از بس تعریف میکنن جای حرف نمیزارن از نظرشون کار کل دکترای دیگه اینجا افتضاحه.میترسم برم پیش یکی دیگه بزنه خراب کنه تا اخر عمر مسخرشون بشم.دوراهی بدی هستم

با سهمیه یا بدون سهمیه ؟ تخصص فک و صورت بهترین تخصص دندون پزشکیه قبول شدنش خیلی سخته اوضاع مالیش چ ...

فرزند شهیده گلم.اوضاع مالیشم توپ

کاراش والا خیلی معمولین ولی خودشون از بس تعریف میکنن جای حرف نمیزارن از نظرشون کار کل دکترای دیگه ای ...

اول تحقیق کن کامل راجع ب کارش اگه خوشت نیومد بخاطر همون هزینه بگو نمیرم چون روم نمیشه ازم پولی نگیره .بعدشم برو پیش ی دکتری ک کارش خوبه.حالا شاید کارش خوب باشه ؟

عه نرووو پس من فک کردم متخصص گوش و حلق و بینیه...میزنه تنفستو خراب میکنه خدایی نکرده

متخصص فک و صورت عمل بینی هم انجام میده من یکیو میشناسم تو شهر خودمون تازه کاره کارای بینیش فوق العادن ...یکی دونفر که میشناسم و رفتن پیشش کاملا راضی بودن

ولی خب من خودم کلا پیش دکترای تازه کار یا غیر معروف نمیرم اگه فامیل باشه هم که عمرااااا 😁