2777
2789
عنوان

شما بینیتونو میدید خواهر شوهر عمل کنه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستقیم از خواهرشوهرم میپرسم میخوان بینیمو ترمیم کنم تو که توی این کاری تو همکارات فرد خیلی با تجربه که کارش خوب باشه کیو معرفی میکنی. اینجوری

بعدش به شوهرتم بگو خواهرت گفت برو پیش فلانی

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
متخصص فک و صورت عمل بینی هم انجام میده من یکیو میشناسم تو شهر خودمون تازه کاره کارای بینیش فوق العاد ...

نه من عمرااااا پیش غیر متخصص گوش و حلق بینی نمیرم..حتی اگه کارش عالی باشه هیچ چیز به اندازه تنفس مهم نیس

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

من که موهامم نمیدم دستش رنگ کنه چه برسه دماغ نازنینم😅😅😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
شما دست به یقه این دکتر شدید که دماغتونو داغون کرده؟

نه 😂😂خداییش کی گفت دماغم داغون شده گفتم سرش یکم افت کرده وگرنه کار اون دکترم برای ده سال پیش بد نبود

کاپوچینو هستم. بازگشت غرور آفرین به سایت،