بچه ها من قبلا مثلا ده سال پیش جراحی کردم حالا یکم از فرم نوک بینیم خوشم نمیاد .خواهر همسرم تازه تخصص فک و صورتشو گرفته مثلا نزدیک دو ساله داره کار جراحی بینی انجام میده و ترمیمی هم تازگیا قبول میکنه حالا همسرم میگه برو پیشش اگه میخوای ترمیم کنی.من دوست ندارم میترسم بزنه خرابش کنه بعد یقه کیو بگیرم.چطوری بگم نمیخوام اون عملم کنه و برم دنبال یه دکتر دیگه که بهشون بر نخوره
متخصص فک و صورت عمل بینی هم انجام میده من یکیو میشناسم تو شهر خودمون تازه کاره کارای بینیش فوق العاد ...
نه من عمرااااا پیش غیر متخصص گوش و حلق بینی نمیرم..حتی اگه کارش عالی باشه هیچ چیز به اندازه تنفس مهم نیس
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
من که موهامم نمیدم دستش رنگ کنه چه برسه دماغ نازنینم😅😅😅
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬