2777
2789
عنوان

شما بینیتونو میدید خواهر شوهر عمل کنه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 56 پست

اگه اعتماد نداری نرو چون بعدش اگه خوب نشه    دردسر میشه   

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

نه خود دکترا میدونن جراحی برای اعضوی خانواده استرس داره انجام نمیدن معمولا

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خود دکترا میدونن جراحی برای اعضوی خانواده استرس داره انجام نمیدن معمولا

بیچاره خاله من هم بچه های منو به دنیا آورده هم بچه های دایی هام رو😁

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

وای شرایط سختی داری واقعا خداکمکت کنه  اول اینکه حق انتخاب داری میتونی نری پیشش این حقو شوهرتم باید بهت بده  دوما بازم حق داری بترسی تازه کاره خیلی ریسکه سوم اینکه بحث سر سلامتیه خیاط نیس که لباس بدوزه خوشت نیومد بندازی بره  بینی اونم بار دوم میخای عمل کنی خدامیدونه چه نتیجه ای میخاد بهت بده

بالاخره افتخار دادن بیان تو دلم کنجده مامان 😍
چون تازه تخصص گرفته خب ریسکه اما بخاطر خواهرشوهر بودن چه اشکالی داره اتفاقا دلسوزانه تر هم هست نمیدو ...

خواهرشوهرای نی نی سایتی فرشته ان همین طور عروسای نی نی سایت

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
آره خیلی تو کار فانتزیه من طبیعی میپسندم

همینو بهونه کن نرو پیشش

راستی شایدم وسواس گرفتی یه عکس از نوک دماغت بده ننجون جون😁

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.