بچه ها من قبلا مثلا ده سال پیش جراحی کردم حالا یکم از فرم نوک بینیم خوشم نمیاد .خواهر همسرم تازه تخصص فک و صورتشو گرفته مثلا نزدیک دو ساله داره کار جراحی بینی انجام میده و ترمیمی هم تازگیا قبول میکنه حالا همسرم میگه برو پیشش اگه میخوای ترمیم کنی.من دوست ندارم میترسم بزنه خرابش کنه بعد یقه کیو بگیرم.چطوری بگم نمیخوام اون عملم کنه و برم دنبال یه دکتر دیگه که بهشون بر نخوره
نه خود دکترا میدونن جراحی برای اعضوی خانواده استرس داره انجام نمیدن معمولا
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چون تازه تخصص گرفته خب ریسکه اما بخاطر خواهرشوهر بودن چه اشکالی داره اتفاقا دلسوزانه تر هم هست نمیدونم چرا ماها از خواهردیو ساختیم درحالی که خودمون هم خواهر شوهریم
نه خود دکترا میدونن جراحی برای اعضوی خانواده استرس داره انجام نمیدن معمولا
بیچاره خاله من هم بچه های منو به دنیا آورده هم بچه های دایی هام رو😁
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
وای شرایط سختی داری واقعا خداکمکت کنه اول اینکه حق انتخاب داری میتونی نری پیشش این حقو شوهرتم باید بهت بده دوما بازم حق داری بترسی تازه کاره خیلی ریسکه سوم اینکه بحث سر سلامتیه خیاط نیس که لباس بدوزه خوشت نیومد بندازی بره بینی اونم بار دوم میخای عمل کنی خدامیدونه چه نتیجه ای میخاد بهت بده
چون تازه تخصص گرفته خب ریسکه اما بخاطر خواهرشوهر بودن چه اشکالی داره اتفاقا دلسوزانه تر هم هست نمیدو ...
خواهرشوهرای نی نی سایتی فرشته ان همین طور عروسای نی نی سایت
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
راستی شایدم وسواس گرفتی یه عکس از نوک دماغت بده ننجون جون😁
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.