2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ۳۳گفتن ۳۳۰۰منم خوشحال که تا زایمان ۴کیلو میشه کلی یستنی و....خوردموقتی دنیا اومد از سه کیلو کمتر ...

بستنی و شیرینی و کربوهیدرات بیشتر مامانو چاق میکنه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
تو ۳۳گفتن ۳۳۰۰منم خوشحال که تا زایمان ۴کیلو میشه کلی یستنی و....خوردموقتی دنیا اومد از سه کیلو کمتر ...

والا من تو 36 هفته ام و بهم گفتن 2800 هست

میگم نکنه کوچولو بمونه

از دید دکتر که نرماله و خوبه و تو رنجه

تو سونو بهم گفتن ۳ کیلو و ۱۰۰

هفته ۳۹ هم گفتن ۳ کیلو و ۷۰۰ 

ولی دخترم بدنیا اومد ۳۲۰۰ بود🤔ظاهرا سونو اشتباه میگفت 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
والا من تو 36 هفته ام و بهم گفتن 2800 هستمیگم نکنه کوچولو بمونهاز دید دکتر که نرماله و خوبه و تو رنج ...

ن عزیزم نرماله 

ب امید خدا بالای ۳ کیلو میشه سعی کن کباب گوشت و مرغ و بلال و ذرت و حلیم و کره و خامه و مغزیجات زیاد بخوری

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹