2777
2789
عنوان

خسته شدم از نظر دادن همه واسه بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 44 پست

اصلا غصه نخوری ها     همه دکترا ب بچه های خودشون شیز خشک میدن. منو و خواهرم شیر خشکی    بزرگ شدیم هیچیمونم نشد. اصلا  مهم نیست بزن دهنشون بگو  دوس نداشتم از اول شیر خودمو بدم اینطورم ک شد اصلا نشد دیگ 

تمام اصلا تو ضیح نده    ی لبخند کافیه

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخداحرف کسی رومحل نده یک گوشتودرکن یکیودروازه فقط ازکسی که بهش اطمینان داری کمک بگیر

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

مردم حرف مفت زیاد می زنن !!!  بچه ات مهمتر از شیر به یه مادر سالم احتیاج داره!!

عذاب وجدان نداشته باش و ادامه بده هر کاری کردی تو زمان خودش بهترین کار بوده!!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

نظرمن اینه ما نسل جوون ک تغذیه مون نابود شده بچه هامونشیر خشک بخورن بهتره حداقل شیرخشکه مقویه ن شیر ما ک آبه فقط مغذی نیست واسشون..گوش ب حرفای مردم نده مردم در دهنشون همیشه بازه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

مثل من کلافه شدم زدم ب سیم اخر گفتم ن میخوام کسی روببینم ن نظر کسی رومیخوام ن کمکشون رو حتاهمسرم دیونه شدم از دست همه ومهمون و نظر ی مدت رفت وامد نکن عزیزم هیچ کس اندازه شما بچه رودوست نداره همش حرف مفت بلدن بزنن .بیخیال 

راستی پریود نشدی؟؟اخه خیلی هورمونا تاثیر دارن من تا سه ماهم پریود میشدم باز اعصاب نداشتم کسی جرات نداشت باهام حرف بزنه فقط خصوصا بهمسرم پرخاش میکردم 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

سعی کن زیاد نری پیش بقیه،بزار یه مدت بگذره بچه ات یکم جون بگیره و خودت خوب بشی بعد.

من مشکلات تو رو نداشتم اما انقدر که حرص خوردم شیرم خشک شد تو چهارماهگی،دیگه کلا شیرخشکی شد.

خداروشکر الان تقریبا4 سالشه هم خیلی زرنگه هم سالم.

شیرخشک خیلی هم خوبه به نظرم.

مهم سلامتی مادر هست که بتونه از بچه نگه داری کنه،مردم احمق ما فقط بلدن حرف مفت بزنن

مگه کسی دلسوز تر از مادر برای بچه هست ، وقتی خودت قبول داشته باشی داری برای بچت زحمت میکشی باید حرفای مردمو فقط گوش کنی و به دل نگیری.خیلی سخته ولی تا بزرگ شه انقد نظریه میدن که ازالان سخت بگیری تا بزرگ شه دیوانه میشی

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...

عزیزم کاملا مودبانه و بدون رودربایستی ازشون بخواه نظر ندن و دخالت نکنن

اصلا چندماه با کسی رفت و آمد نکن تا اعصابت آروم شه

بعدشم مگه بچه شیر خشکی چشه ؟  من خودم پسرم تا ۴ ماهگی فقط شیر خودمو خورد چون دیسک کمر گرفتم مجبور بودم داروی قوی مصرف کنم شیرم خشک شد 

الآنم ۵ سالشه همه چیشم خوبه

به اطرافیانت در هیچ موردی توجه نکن اینو خواهرانه بهت میگم

موفق باشی

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️

سلام 

عزيزم قدم نورسيده ت مبارك انشالله سالم صالح و نامدار باشه بعدشم توي چند سال گذشته اونقدر شيرخشكهاي غني وارد بازار شدن كه خود پزشكام توصيه ميكنن حتما به نوزاد در كنار شير مادر شيرخشك داده بشه مخصوصا مادرهاي ايراني كه اصلا خورد و خوراك غني و سالم ندارن 

هركي گفت بگو اتفاقا دكتر گفته بهتره بهش شير خودت رو نميديي اونقدر خوراكها ناسالم شدن كه اصلا شيرمادر براي بچه سالم و مغذي نيست 

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
تقصیر دکترته اقا من یه سوال دارم: من مامانم هر دو بار رو سزارین کرد چون خودش خواست مگه دکترا می تو ...

جدیدا به خاطر افزایش جمعیت مجبور می کنن که طبیعی بیارن!!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
من پسرم دوسال و نه ماهس هنو بعضیامیگن فکر کردی مادری توکه ب بچت شیر ندادی😂😂😂

والا بمن میگفتن حق مادربه گردن بچه ت نداری چون نزاییدیش سزارین کردی آخه بچم بریچ بود

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

يه گوش در يه گوش دروازه

من كه حتي از درو همسايه و ادم تو كوچه رد ميشه از كنارم ميگه اين چيه تنه بچه كردي هوا فلانه چرا بچتو  اوردي بيرون اين موقع چرا فلان نكردي

تازه به نظرم شما خيلي هم تلاش زيادي كردي اونا كه جاي شما نيستن با يكي از اين درده سرا قيدش رو ميزدن و خودشون خلاص ميكردن

راست میگی گلم همه نظر میدن مادر بودن خودش یعنی کلی استرس وغم وغصه خوردن واسه نی نی .خدا کمکت کنه منم بعد زایمان دچار مشکل شدم خیلی اذیت شدم. ولی بخدا حرف همه باد هواس....حتما خدا اونام در شرایط تو میذاره. خیلیا جدیدن میگن سینه مون شل و آویزون میشه به بچه شیر نمیدن،قرار نیست همه ی مادرا شیر داشته باشن پس چرا شیر خشک هس؟